Emiratele Arabe Unite, donaţie de echipamente medicale pentru România
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
DSU exprimă mulțumirile României pentru donația de echipamente medicale din partea Guvernului Emiratelor Arabe Unite.

Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat a fost prezent joi, 14 mai 2020, la Aeroportul internațional „Henri Coandă”- București, pentru a participa, alături de Andrei Baciu, secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătății, la întâmpinarea aeronavei care a transportat o donație de echipamente medicale din partea Guvernului Emiratelor Arabe Unite.

Partea emirateză a fost reprezentantă de ambasadorul Emiratelor Arabe Unite la București, dr. Ahmed Abdulla Saeed Bin Saeed Almatrooshi.

În ce constă donaţia

Donația Guvernului Emiratelor Arabe Unite pentru România constă în echipamente medicale necesare în eforturile autorităților sanitare române de combatere a răspândirii virusului SAR-CoV-2.

Cu acest prilej, au fost transmise mulțumirile deosebite ale autorităților române pentru sprijinul oferit de Guvernul Emiratelor Arabe Unite. Donația Guvernului Emiratelor Arabe Unite reprezintă o dovadă în plus a dinamicii ascendente a relațiilor bilaterale dintre statele noastre, precum și o dovadă de prietenie și solidaritate. Suntem recunoscători că beneficiem de acest sprijin generos și valoros, transmite DSU.

La eveniment, din partea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență a participat colonel Cristian Radu, prim-adjunct al inspectorului general al IGSU.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel