Data publicării:

Emily in Paris, în producție cu cel mai nou sezon. Când se încheie filmările

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
FOTO: Freepik @vwalakte
FOTO: Freepik @vwalakte
Netflix a anunțat producția celui de-al patrulea sezon al serialului ”Emily in Paris”.

Netflix a anunțat că serialul ”Emily in Paris” va avea un nou sezon, al patrulea, în 2024, acesta fiind deja în producție.

Sezonul 3 al serialului Emily in Paris a avut premiera în decembrie 2022. Serialul a obținut o reînnoire pe două sezoane pentru sezoanele 3 și 4 în ianuarie 2022, nu la mult timp după premiera sezonului 2 pe Netflix în decembrie 2021.

Chiar dacă serialul nu a fost foarte iubit de critici, comedia romantică preferată de fani a fost un mare succes, fiind nominalizată la premiile Emmy.

Intrarea în producție a sezonului al patrulea vine la câteva luni de la greva scenariștilor, din septembrie 2023, care a ținut în stand-by toate producțiile, notează Netflix.

În plus, producția este ”pe repede-nainte”, având în vedere că producătorii vor să încheie filmările înainte de începerea Jocurilor Olimpice de la Paris, în perioada 26 iulie - 11 august.

Emily in Paris, pe scurt

Emily, interpretată de Lily Collins, este o ambițioasă directoare de marketing de douăzeci și ceva de ani din Chicago, care și-a găsit, pe neașteptate, locul de muncă de vis la Paris, unde compania sa a achiziționat o firmă franceză de marketing de lux.

Sarcina lui Emily în firma franțuzească a fost să reînsoțească strategia companiei pe rețelele sociale.

Noua viață a lui Emily la Paris este plină de aventuri amețitoare și provocări surprinzătoare, în timp ce jonglează cu câștigarea colegilor de serviciu, cu prieteni și cu noi iubiri, potrivit descrierii serialului.

Citește și: În Paris s-au filmat 102 filme și 68 de seriale doar în 2022; echivalentul a peste 7.000 zile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel