Emily Burghelea, GELOASĂ pe noua asistentă "Acces Direct"? PRIMA reacție. "Speriată. Victima manipulării"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Emily Burghelea a fost rapid înlocuită după ce și-a dat demisia din emisiune "Acces Direct".

Emily Burghelea, fosta asistentă de la "Acces Direct" a reacționat pe rețelele de socializare după prima apariție a noii asistente, Cosmina Adam, cea care i-a luat locul după demisia cu scandal. 

„De când mi-am dat demisia am început să trăiesc în alt mod. Am fost dezorientata la început, agasată și speriată însă acum mă simt mai în forma că niciodată. Sunt odihnita, încrezătoare și liniștită. Știu că am făcut ce trebuia. Am tras un semnal de alarma. Mi-am făcut datoria de om. Mai departe nu este treaba mea. Adevărul adevărat este la mine. Am toate dovezile care demonstrează asta însă nu vreau să demonstrez nimic nimănui.

Cine a avut ochi să vadă, a văzut! Cine nu, este o victima a manipulării, din păcate. Not my business. Vreau să mai precizez ceva foarte important! Fară susținerea voastră nu aș fi reușit să depășesc perioada grea prin care am trecut. Nici nu vă imaginați cât a contat pentru mine fiecare mesaj de încurajare pe care l-am primit. Vă mulțumesc și o să vă mulțumesc mereu!, a scris fosta asistentă TV de la „Acces Direct”.

Citește și: "Acces Direct", mutare SURPRIZĂ. Cine e Cosmina Adam, NOUA asistentă a Mirelei Vaida. "S-a schimbat"

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

0% edit. I am lying in bed right now. De cand mi-am dat demisia am inceput sa traiesc in alt mod. Am fost dezorientata la inceput, agasata si speriata insa acum ma simt mai in forma ca niciodata. Sunt odihnita, increzatoare si linistita. Stiu ca am facut ce trebuia. Am tras un semnal de alarma. Mi-am facut datoria de om. Mai departe nu este treaba mea. Adevarul adevarat este la mine. Am toate dovezile care demonstreaza asta insa nu vreau sa demonstrez nimic nimanui. Cine a avut ochi sa vada, a vazut! Cine nu, este o victima a manipularii, din pacate. Not my business. Vreau sa mai precizez ceva foarte important! Fara sustinerea voastra nu as fi reusit sa depasesc perioada grea prin care am trecut. Nici nu va imaginati cat a contat pentru mine fiecare mesaj de incurajare pe care l-am primit. Va multumesc si o sa va multumesc mereu! Am filmat un vlog special pentru voi astazi. Sper sa reusesc sa il postez in seara aceasta, daca nu, maine cu siguranta o sa fie pe youtube. Acesta este felul meu de a va arata recunostinta. Sper sa va placa! Much love, Emily! #emilyteamforever #thankyou

O postare distribuită de EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel