Emilian Eva, LIBER. "Nu mai dorm de zece zile"
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Procurorul Emilian Eva este liber. Instanța de judecată a rămas în pronunțare în cazul său, după ce mandatul de reținere pentru 24 de ore a expirat. Procurorii DNA îi cer arestarea preventivă pentru 30 de zile.

"Ce nu apare în declarațiile mele de avere sunt tablourile unui bun prieten care vrea să facă o investiție. Nu am făcut activitate comercială. Activitate comercială înseamnă să iau și să vând. Eu nu am vândut absolut nimic. Eu am întrebat: unde sunt banii? Nu s-a vândut niciun tablou. Fetița mea cea mare, și cu asta închei, că nu mai dorm de zece zile, nici nu pot să mănânc, fetiței mele cele mari i-am făcut cadou două tablouri pe care ea le-a vândut prin licitație", a spus procurorul Emilian Eva, la ieșirea de la ÎCCJ. Emilian Eva a spus că medicul menționat de procurorii DNA și-a făcut treaba.

Emilian Eva spune că a fost afectat când noua echipa de la DNA a apreciat că trebuie să plece: "Mi s-a cerut expres, chiar de ziua mea m-au sunat, am fost într-o stare de depresie, a trebuit să mă întorc la un Parchet unde eu cercetasem mulți dintre colegi".

Mandatul de reținere pe numele procurorului a expirat. Judecătorii au rămas în pronunțare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel