Emil Boc iese la atac. "Nu voi accepta ca PDL să devină o rotiță a PNL"
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
emil_boc
emil_boc

Emil Boc iese la atac și susține că-i este "scârbă" când se gândește la plecarea lui Mihai Stănișoară la PNL. Mai mult, el acuză Partidul Național Liberal că se folosește de o aripă a PDL-ului, care a fost în cercul lui Vasile Blaga, pentru a destructura partidul. El a adaugă că nu va accepta "cu toată ființa" lui ca PDL să se transforme într-o rotiță a PNL. 

Întrebat, într-un interviu pentru EvZ, ce părere are despre plecarea lui Stănișoară la PNL, Emil Boc a răspuns tranșant " Îmi e scârbă, vă spun sincer.". În contextul plecării politice de la un partid la altul, Emil Boc a arătat cu degetul "Este clar că utilizează o aripă din PDL care s-a aflat în cercul domnului Blaga, încă de la candidatura din 2011, pentru a destructura într-o formă sau alta PDL". A adăugat "Eu sper ca toţi cei care complotează la asemenea structură să nu aibă şansă de izbândă."

În plus, Emil Boc a mai spus "Nu voi accepta, cu toată fiinţa mea, ca PDL să dispară şi să se transforme într-o rotiţă a PNL. Apărarea identităţii şi blazonului PDL trebuie să fie o mândrie pentru orice PDL-ist.".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel