Emil Boc, despre un parteneriat cu Traian Băsescu, în viitor: De ce nu...
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Un fost prim-ministru al României confirmă că nu este exclus un parteneriar între el și președintele Traian Băsescu, pentru un nou proiect politic. 

Emil Boc, fost premier în guvernarea PDL, actual primar al municipiului Cluj-Napoca, întrebat fiind cum răspunde la o declarație făcută sâmbătă de Traian Băsescu, care a spus că până în 2016 dorește să se implice, alături de Emil Boc, într-un partid "care nu a făcut compromisuri", a răspuns: "Viața merge înainte și cu siguranță am fost parteneri și până acum, de ce nu am fi parteneri și pentru viitor", citează Agerpres.

Cu doar două zile în urmă, președintele Traian Băsescu, adresându-se tinerilor prezenți la Școala de vară a PMP, organizată în stațiunea Mamaiax, le-a declarat: "Eu v-am spus, estimez, dacă reușiți să vă mențineți entuziasmul, că în 2016, la alegerile parlamentare, PMP va fi un partid de 25-30%. Esențial este ca până atunci să vă consolidați organizațiile, să puteți concura cu structurile teritoriale pe care le au celelalte partide cu vechime mai mare și am convingerea că pe soluții politice, în 2016, veți putea ajunge la un 25-30%, ceea ce vă va face cel mai mare partid de dreapta din România. Și eu cred că împreună cu doamna Udrea, cu Siegfried, cu Emil Boc, cu voi, cu Cristi Diaconescu, avem și experiența necesară și voința să creăm altceva, adică un partid care nu a făcut compromisuri. De aici vine nevoia majoră de a se crea un alt partid", a declarat, sâmbătă, președintele Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel