Emil Boc către PDL-işti: „Nu fac pasul înapoi acum când ştiu că PDL poate culege roadele“
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Preşedintele PDL, Emil Boc, continuă campania electorală pentru şefia partidului. Boc s-a întâlnit duminică cu membrii organizaţiei Bucureşti pentru a le prezenta moţiunea sa, explicând faptul că noua echipă de conducere trebuie să continue parteneriatul cu Traian Băsescu, dar şi să se implice mai puternic în „bătăliile“ partidului.

www.dcnews.ro

Emil Boc le-a transmis membrilor PDL Bucureşti că ştie greutăţile pe care aceştia au trebuit să le treacă în ultima perioadă, fiind "în faţa oamenilor" şi ascultându-le criticile, însă i-a încurajat spunându-le că "ei sunt suflul adevărat al PDL" şi vor culege roadele guvernării dacă democrat-liberalii vor câştiga.

Premierul a prezentat şi principalele trei obiective ale sale - menţinerea PDL la guvernare, modernizarea partidului şi consolidarea lui ca "unic partid de dreapta" în România. Boc a subliniat că aceste obiective pot fi atinse doar lucrând în continuare ca o echipă şi, adăugând că el va continua să susţină acest partid. "Nu fac pasul înapoi acum când ştiu că PDL poate culege roadele", a spus premierul.

În ceea ce priveşte câştigarea alegerilor şi menţinerea PDL la guvernare, primul ministru a explicat faptul că trebuie continuat "parteneriatul câştigător" cu Traian Băsescu. "Va fi un parteneriat câştigător în interesul României şi al PDL", a arătat acesta.

Emil Boc a vorbit şi despre proiectul de alegere al primarilor dintr-un singur tur de scrutin, care este în acest moment în Camera Deputaţilor, for decizional, susţinând că doar acesta ar putea să le aducă democrat-liberalilor aproximativ 30 de procente în alegeri, deoarece PDL "este un partid al primarilor". "Putem pune astfel un prim ţăruş în calea câştigării alegerilor", a continuat Boc.

Citeşte şi:

Este nevoie de un nou început în PDL, afirmă Vasile Blaga

Premierul s-a referit şi la televiziuni, care distorsionează realitatea, reiterând faptul că cel mai important este ca PDL să fie la guvernare "pentru a culege roadele măsurilor" pe care Guvernul le va iniţia în perioada următoare.

În ceea ce priveşte modernizarea PDL, Boc a arătat că trebuie continuate măsurile bune, cum ar fi capacitatea partidului de a fi alături de oameni, însă a explicat că au existat şi minusuri, printre care componenta de comunicare, dar şi faptul că unii lideri nu s-au implicat suficient în "bătăliile" PDL. "Nu te poţi aştepta să apărere Tălmăcean partidul", le-a spus Boc membrilor PDL Bucureşti, subliniind necesitatea ca viitoarea echipă de conducere să se implice activ în viaţa PDL.

Deşi presa nu are acces la şedinţa în care Emil Boc îşi prezintă moţiunea în faţa PDL Bucureşti, la Palatul Parlamentului, discursurile liderilor PDL se aud din spatele uşilor închise.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel