Emil Boc a scăpat o perlă, în direct, după câștigarea alegerilor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto Agerpres
Foto Agerpres
Primarul Clujului, Emil Boc, a câștigat al 6-lea mandat de edil al orașului și a făcut precizări cu privire la unele informații vehiculate în spațiul public.

În timpul campaniei electorale, în spațiul public au apărut mai multe informații care spuneau că primarul Emil Boc nu ar mai dori să se ocupe de administrarea orașului, ci ar prefera o funcție europeană de anvergură.

În cadrul unei emisiuni în direct, la Ziua Live, Emil Boc a fost chestionat din nou despre acest subiect.

“Ce pot să spun? Toată dezinformarea spusă, respectiv 'Domnule, e ales primar, iar în ziua următoare pleacă la Comitetul European al Regiunilor, pleacă la Bruxelles': Păi, bă, fraierilor... Vă rog să mă scuzați, Doamne, iartă-mă, nu vorbesc așa urât! Păi, dacă nu am plecat europarlamentar, care este o funcție extrem de bine plătită, am să plec pe altceva, ca funcționar?!“, a precizat Emil Boc.

“La Comitetul European al regiunilor, ca să reprezinți, trebuie să ai funcția de primar, în primul rând. Nu poți să mergi dacă nu ești primar. Dacă nu ești primar, nu exiști. Asta nu înțeleg unii. Ca să poți în continuare să conduci comisia COTER, a doua zi, trebuie să ai funcția de primar. Am spus asta de sute de  mii de ori: nu plec!“, a spus Boc.

“Președinția nu e o prioritate pentru mine“, a mai zis Emil Boc, prin telefon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel