Emblema fotbalului din Chile, Carlos Caszely, a fost internat după un AVC
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Captură de ecran / Foto: Video Youtube Bolao Silvio
Captură de ecran / Foto: Video Youtube Bolao Silvio
Carlos Caszely a fost internat după ce a făcut AVC.

Fostul fotbalist Carlos Caszely, emblematicul atacant chilian al echipei Colo Colo, a fost victima unui accident vascular cerebral sâmbăta trecută şi a fost internat într-o clinică din Las Condes, a anunţat familia sa, citată de agenţia EFE.

El se afla alături de unul din copiii săi şi asista la un antrenament al echipei feminine Colo Colo, pe stadionul Monumental, când a suferit atacul.

Caszely a fost transportat rapid la clinica medicală, unde a primit primul ajutor şi a rămas internat.

”Graţie reacţiei la timp a pacientului, a apropiaţilor săi şi a personalului medical, domnul Caszely este într-o stare stabilă, asimptomatică şi evoluează favorabil. În plus, studiile clinice ne-au permis să excludem infarctul cerebral pentru care a fost internat şi se ia în discuţie externarea sa rapidă”, a transmis clinica, conform Agerpres.

Unul din cei mai buni fotbaliști chilieni

Născut la Santiago de Chile în iulie 1950, Caszely este considerat unul din cei mai buni fotbalişti chilieni din istorie şi unul din idolii clubului Colo Colo, pentru care a jucat timp de 15 sezoane şi cu care a câştigat cinci titluri de campion naţional, trei Cupe ale Chile şi a jucat o finală de Copa Libertadores.

El a mai jucat la echipe precum Levante şi Espanyol Barcelona, precum şi la clubul ecuadorian Barcelona Sporting Club, de unde s-a retras în 1987.

El a participat cu echipa naţională a Chile la Cupele Mondiale din 1974 şi 1982, disputând 49 de meciuri şi înscriind 29 de goluri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel