Data publicării:

Elton John a ajuns pe patul de spital după ce a căzut în casă

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto: Facebook, Elton John
foto: Facebook, Elton John
Fanii lui Elton John au fost încercaţi de emoţii puternice. Artistul s-a accidentat în vila lui din Nisa şi a ajuns la spital.

Sir Elton John, în vârstă de 76 de ani, a fost internat în spital după ce a suferit un accident în vila sa din Nisa, de pe Coasta de Azur. S-a dezechilibrat şi a căzut, potrivit Rador. A fost transportat la secția de ortopedie a spitalului "Princess Grace" din Principatul Monaco, unde a primit îngrijiri pentru rănile ușoare suferite în urma incidentului. Elton John a petrecut noaptea sub observație medicală pentru a se asigura că se recuperează în mod corespunzător.

Vestea a fost dată de purtătorul de cuvânt al starului rock, care a confirmat pentru BBC News că artistul a ajuns la spital duminică, 27 august, "în urma unui accident în casa sa din sudul Franţei". "Elton John a mers la spitalul local ca măsură de precauţie. După analize, a fost externat marţi dimineaţă şi acum este acasă şi sănătos", a continuat purtătorul de cuvânt. Elton John şi-a petrecut vara în Franţa alături de soţul său David Furnish şi cei doi copii ai lor, după ce a încheiat turneul Farewell Yellow Brick Road, în iulie.

Cu o lună în urmă, cântase pe scena Pyramid Stage a Festivalului de la Glastonbury, marcând retragerea vedetei rock din turneele live, deşi cântăreţul nu a exclus spectacole ocazionale în viitor. De asemenea, Elton John a depus recent mărturie ca martor al apărării în procesul lui Kevin Spacey, în care actorul a fost în cele din urmă achitat de acuzaţia de agresiune sexuală. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel