Elon Musk se teme că ar putea fi UCIS de ruși. Mama lui, PANICATĂ. "Dacă mor în circumstanţe misterioase, mi-a părut bine să vă cunosc"
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Elon Musk se teme că ar putea fi UCIS de ruși. Mama lui, PANICATĂ. "Dacă mor în circumstanţe misterioase, mi-a părut bine să vă cunosc" / Foto: Facebook Elon Musk
Elon Musk se teme că ar putea fi UCIS de ruși. Mama lui, PANICATĂ. "Dacă mor în circumstanţe misterioase, mi-a părut bine să vă cunosc" / Foto: Facebook Elon Musk
Elon Musk vorbește despre "moarte în circumstanțe misterioase" după ce a fost amenințat de ruși.

CEO-ul Tesla, Elon Musk, a declanșat o furtună pe rețelele de socializare, sugerând că ar putea muri „în circumstanțe misterioase”. În timp ce unii de pe Twitter s-au grăbit la concluzia că s-ar putea teme de Clinton, se pare că CEO-ul s-ar fi referit la o potențială amenințare din partea Rusiei.

„Dacă mor în circumstanțe misterioase, a fost bine să te cunosc”, a postat Musk, CEO-ul SpaceX, care a achiziționat recent Twitter, pe platforma de socializare.

Când mama lui Musk, Maye Musk, a răspuns: „Nu este amuzant”, fiul ei a răspuns: „Îmi pare rău! Voi face tot posibilul să rămân în viață”, scrie Fox News.

Elon Musk, amenințat de Dmitri Rogozin

Musk nu a explicat exact de ce are ceste temeri, dar mesajul său a venit după ce a postat un mesaj al lui Dmitri Rogozin, șeful agenției spațiale Roscosmos, în care acesta îl acuza pe miliardarul american că "ar fi implicat în furnizarea de echipamente militare de comunicații forțelor fasciste din Ucraina".

În acest mesaj scris în limba rusă, Rogozin spune că Dimitri Kormyancov, colonel și comandantul brigăzii 36 din forțele armate ucrainene, a mărturisit că terminalele de internet Stalink ale companiei deținute de Elon Musk au fost livrate luptătorilor din Batalionul Azov și soldaților ucrianeni din Mariupol cu elicoptere militare. În plus, Rogozin mai spune că, potrivit informațiilor lor, livrarea echipamentelor Starlink ar fi fost realizată de Pentagon.

Astfel, Dmitri Rogozin îl acuză pe Elon Musk că ar fi implicat în "furnizarea de echipamente militare către "forțele fasciste din Ucraina". El îl amenință în mod direct și spune că Musk va fi tras la răspundere pentru asta.

"Va trebui să răspunzi ca un om matur chiar dacă încerci să te faci prost.", este amenințarea lui Rogozin.

Elon Musk și Dmitri Rogozin au avut schimburi dure de replici de la izbucnirea războiului din Ucraina. Miliardarul a criticat dur invadarea Ucrainei încă din primele zile ale conflictului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel