Elon Musk ar fi fost primit cu țuică de prune, pâine și sare la o stână turistică din Poiana Brașov: Pâinea coaptă și produsele de patiserie sunt unele dintre marile bucurii ale vieții
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Miliardarul Elon Musk a petrecut sâmbătă seara la o stână turistică din Poiana Brașov.

Alături de el sunt și alți miliardari, dar și vedete de la Hollywood. Prima oprire a fost la o stână din Poiana Brașov, unde oaspeții de seamă au fost primiți cu pâine și sare. A urmat o petrecere cu foc de tabără și dansuri românești.

Petrecerea de Halloween continuă la castelul legendar al contelui Dracula, de la Bran, potrivit unor surse.

Elon Musk, întâmpinat la stână cu pâine, sare și țuică

O stână turistică din Poiana Brașov a fost aleasă pentru petrecerea miliardarilor, organizata de Elon Musk. În zona izolată, bine împrejmuită, oaspeții au fost aduși pe rând, în minivanuri. Au fost întâmpinați de gazdele din România în jurul orei 19.30 cu pâine, sare și țuică de prune.

Petrecerea s-a ținut în interiorul localului și în curtea din spate, departe de privirile curioșilor.

O porțiune din drumul care duce spre restaurant a fost luminată cu făclii în stânga și în dreapta, iar din interior s-au auzit bătăi de tobe, dar și zgomote misterioase ca într-un film de groază.

Multe dintre mașinile ajunse în acel loc au fost întoarse din drum. Cei de la securitate le-au spus șoferilor că este un eveniment privat.

Detalii au răzbătut după ce unii participanți au postat imagini pe rețelele sociale. S-au purtat ținute inspirate din serialul Game of Thrones, iar unii și-au acoperit chipurile cu măști sau picturi. Efecte speciale și lumina discretă au întregit atmosfera.

Un Tweet postat de Elon Musk la ora 20 și 38, cu mesajul „Pâinea proaspăt coaptă și produsele de patiserie sunt unele dintre marile bucurii ale vieții", a confirmat încă o dată prezența lui Elon Musk în Poiana Brașov, conform Știrile PROTV.

CITEȘTE ȘI      -      Miliardarii lumii, petrecere de Halloween la Castelul Bran. Chirieac: Vă dați seama, dacă cineva ar vorbi cu Elon Musk? Poate dubla PIB-ul țării, în trei ani

Noi detalii despre petrecerea miliardarilor lumii de la Castelul Bran. Pe cine ar fi angajat Elon Musk pentru experiența din România

Potrivit Mediaflux, Miliardarul Elon Musk, la braț cu Angelina Jolie, a angajat un regizor pentru a organiza Dracula’s Experience, o petrecere de Halloween cu totul și cu totul specială de care doar noi am aflat în premieră internațională. Petrecerea ar avea 140 de invitați, toți numai unul și unul, doar miliardari și vedete de renume mondial.

De asemenea, printre invitați s-ar număra, conform informațiilor noastre, și primarul localității Bran din Brașov (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel