Elon Musk amână preluarea Twitter, dar oferă asigurări că este „în continuare interesat”
Autor: Alexandru Negrici | Publicat pe: 13 mai 2022, 21:32
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Elon Musk a spus că afacerea sa de 44 de miliarde de dolari pentru cumpărarea Twitter este acum „temporar” în așteptare.

Într-un tweet, Musk a făcut legătura cu un articol Reuters, care scotea în evidență o estimare Twitter potrivit căreia conturile false sau spam au reprezentat mai puțin de 5% din utilizatorii activi zilnici monetizabili în primul trimestru.

Musk a remarcat că „acordul pe Twitter este temporar în așteptare, până la apariția detaliilor care să susțină calculul că spam-ul/conturile false reprezintă într-adevăr mai puțin de 5% dintre utilizatori”.

Cu toate acestea, într-un tweet de continuare, miliardarul a spus: „Încă sunt interesat de achiziție”.

La sfârșitul lunii aprilie, consiliul de administrație al Twitter -- după ce a rezistat inițial acordului -- a declarat că a acceptat oferta lui Musk de a cumpăra compania pentru 54,20 dolari pe acțiune, oferindu-i o evaluare de aproximativ 44 de miliarde de dolari.

G Ad:

De când și-a dezvăluit planurile de achiziție, Musk a postat pe Twitter o serie de sugestii despre site-ul de socializare, menționând recent că „Twitter va fi întotdeauna gratuit pentru utilizatorii ocazionali, dar poate un cost mic pentru utilizatorii comerciali/guvernamentali”.

El a mai spus: „mesajele text pe Twitter ar trebui să aibă criptare 100%, precum Signal, astfel încât nimeni să nu vă poată spiona sau pirata mesajele”, și a mai spus că fostul președinte american Donald Trump – în prezent interzis de pe Twitter – ar trebui să fie permis înapoi.

VEZI ȘI: Elon Musk vrea să le ceară bani țărilor ale căror guverne au cont pe Twitter

VEZI ȘI: Elon Musk plănuiește să ridice interdicția lui Trump pe Twitter: „A fost o decizie proastă din punct de vedere moral”/ video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro