Urmărește emisiunea live
Eliminare ”Chefi la cuțite”, 16 noiembrie 2022. Chef Florin Dumitrescu: Proba asta e trauma vieții mele
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
O nouă eliminare va avea loc în cadrul competiției culinare „Chefi la cuțite”.

Miercuri seară, mini-ustensilele revin la „Chefi la cuțite”. Este vorba despre proba care le-a dat coșmaruri Chefilor la una dintre confruntările pentru amulete. De data aceasta, cei care se vor chinui să gătească în miniatură, folosind crăticioare, cuțitașe și mini-răzătoare sunt concurenții celor trei echipe.

„Proba asta e trauma vieții mele la Chefi la cuțite!”, a decretat Chef Dumitrescu. „Nu avem voie să folosim niciun bol, nicio tigaie normală, doar ce se vede?! Nu pot să cred că vom face mâncare în așa ceva!”, a reacționat Florica Boboi. Provocarea îl pune din nou în cea mai mare dificultate pe Chef Scărlătescu, cel care iar se află în inferioritate numerică – mai are doar trei concurenți. „Este cea mai ciudată zi pentru mine! Suntem în formulă de trei, a plecat Titus, iar Bontea, care a câștigat doar două battle-uri, are cinci concurenți acum”, a comentat el cu amărăciune.

Cum se vor descurca echipele la proba gătitului în miniatură, cine va câștiga battle-ul și care dintre concurenți va părăsi competiția telespectatorii vor afla în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 în această seară, de la 20:30.

Amintim că ediția 33 a emisiunii „Chefi la cuțite” a adus o probă de gătit dificilă, un spectacol de amulete puternice și un duel pe măsură. La finalul degustării chefilor, Gina Pistol a anunțat ce concurent a fost eliminat din emisiune. Totuși, Sorin Bontea a folosit o amuletă și l-a salvat, aducându-l în echipa lui, spre marea bucurie a tuturor.

Concurenții au fost puși să pregătească un preparat la fiecare zece minute, timp de 60 de minute. Și ca lupta să fie ceva mai complicată, Florin Dumitrescu a folosit o amuletă prin care a interzis echipelor adverse cuptoarele și tocătoarele. Cătălin Scărlătescu a preferat să folosească amuleta prin care echipele rivale au gătit în ștafete de câte 2 concurenți, cu schimb la fiecare trei minute. Apoi, Florin Dumitrescu a folosit amuleta prin care a putut primi șansa de-a găti alături de echipa sa și acest lucru pare să fi contat mult, căci echipa lui a obținut victoria.

La duel, echipa de aur alb și cea de aur roz au fost nevoite să gătească un ou, o salată și un sandviș ca pentru un mic dejun generos. Degustarea a fost făcută de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Aceștia au acordat note.

„Partea de ou foarte curajoasă, dar albușul prăjit așa de rău?”, „Nu-mi dau seama cine sunt, toți își schimbă stilul de gătit”, „Dressingul e bun”, „Ouăle umplute îmi plac, îmi aduce aminte de bunica și de copilărie, dar nimic spectaculos”, iată doar o parte din părerile avute de chefi în timpul degustării.

Apoi, rând pe rând, Gina Pistol a anunțat notele obținute de concurenți și cei mai pricepuți s-au întors în bucătărie.

Titus, concurentul eliminat! Verdictul a adus o surpriză uriașă, căci tânărul a câștigat multe inimi și nimeni nu și-ar fi dorit ca el să plece.

„Toți îl apreciem pentru cine e el, adică un băiat super simpatic, cu o stare de spirit bună și care gătește wow. A demonstrat băiețelul ăsta mai mult decât ne-am așteptat noi”, a zis Florin Dumitrescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel