Elimină rapid mirosul neplăcut din baie cu acest truc: bunicile noaste îl foloseau mereu
Autor: Nicoleta Baciu | Publicat pe: 19 iul 2022, 23:44
WhatsApp
Elimină rapid mirosul neplăcut din baie cu acest truc  -  bunicile noaste îl foloseau mereu. Sursa - Pexels
Elimină rapid mirosul neplăcut din baie cu acest truc - bunicile noaste îl foloseau mereu. Sursa - Pexels
Deseori, în baie miroase urât, chiar dacă ai făcut curățenie. Ce faci dacă odorizantul de cameră s-a terminat, iar un musafir vrea să intre la baie?  

Situația devine jenantă pentru toți, însă un simplu truc te ajută să elimini pe loc mirosul neplăcut. 

Dacă nu ai un odorizant de cameră la îndemână, iar mirosul trebuie îndepărtat de urgență, atunci ai nevoie de o cutie de chibrituri. 

Această metodă era cunoscută și de bunicile noastre: când nu existau atâtea soluții chimice, care acum ne salvează din orice situație neplăcută.

Mirosul neplăcut din încălțăminte poate fi eliminat ușor cu câteva ingrediente: le ai în casă și sunt ieftine

Pentru a elimina, rapid, mirosul neplăcut din toaletă, aprindeți doar un chibrit sau mai bine două. Nu trebuie însă să vă așteptați că, după ce ați folosit acest turc, camera se va umple de aer curat. Cert este că mirosul neplăcut nu se va mai simți și puteți intra fără nicio jenă în baie. 

Pune câteva picături de ulei pe un burete și șterge robinetul: așteaptă câteva minute și vei vedea o magie!

De asemenea, nu uitați să schimbați sacul de gunoi. Atunci când o faceți, este indicat să puneți de fiecare dată, pe fundul coșului, o dischetă de bumbac, înmuiată în ulei esențial. Este un truc atât de simplu, care te va ajuta să scapi de mirosul care te irită. 

Geamuri, curate în câteva minute, chiar și după ploaie: trucul folosit de gospodinele cu experiență 

Pentru a minimiza mirosul urât și pentru a preveni ca hârtiile să cadă pe jos, trebuie să fixați ferm sacul de gunoi de coș. Agrafele de rufe sau clemele de papetărie sunt utile. Când nu există nimic în fundul găleții, atunci intensitatea mirosurilor neplăcute este minimizată.

 

 

BONUS. Cu acest spray orice urmă de praf din casă va dispărea: ai nevoie de un singur ingredient pentru a-l prepara

 

 

Treburile casnice nu se termină niciodată. Cu toții trebuie să le facem, dacă ne dorim să trăim într-un mediu curat. Prin urmare, întotdeauna avem câte ceva de făcut acasă!

Cu siguranță una dintre cele mai importante încăperi de curățat este bucătăria și tot ce se găsește în ea: aragaz, gresie, faianță și toate electrocasnicele: frigider, mașină de spălat vase, cuptor. 

Urmează apoi baia, unde trebuie să curățăm oglinda, cabina de duș, cada, gresia, faianța, chiuveta și vasul de toaletă.

Trucul imbatabil ca hainele să nu-și piardă culorile în mașina de spălat: aveți nevoie de un ingredient din bucătărie

Ce folosești pentru toate aceste obiecte? Sigur că există mulți detergenți pe care îi puteți cumpăra. Dar trebuie să știți că puteți economisi timp și bani, dacă preparați acasă un detergent natural. Acest spray este perfect pentru toate activitățile și îl poți prepara dintr-un singur ingredient simplu.

Dacă îndeplinești zilnic treburile casnice și cumperi diferiți detergenți pentru diversele camere ale casei, trebuie neapărat să cunoști acest truc, cu care vei economisi bani și vei obține rezultate excelente. 

Îndepărtează petele de ulei de pe haine cu două remedii naturale: piesele vestimentare murdare vor fi ca noi

Cu un ingredient simplu pe care îl avem cu toții acasă, poți face un spray perfect pentru a curăța  praful, gresia, mobila, sticla, robinetele, chiar și frigiderul! V-ați dat deja seama care este ingredientul în cauză? Vorbim despre bicarbonatul de sodiu.

Pentru a face spray-ul va trebui să luați un recipient gol și să-l umpleți cu 500 ml apă și 2 linguri de bicarbonat (aproximativ 48 grame de bicarbonat). Amestecați bine pentru a dizolva pudra și apoi puteți folosi spray-ul natural pentru toate treburile pe care le dorești. Rezultatele vor fi uimitoare și totul va fi gratuit! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?