Elimină petele galbene de pe obiectele sanitare: zece picături din acest produs sunt suficiente
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Elimină petele galbene de pe obiectele sanitare - zece picături din acest produs sunt suficiente. Sursa - Pexels
Elimină petele galbene de pe obiectele sanitare - zece picături din acest produs sunt suficiente. Sursa - Pexels
Zece picături din acest produs sunt suficiente pentru a ucide bacteriile de toaletă și pentru a elimină petele galbene de pe obiectele sanitare.

Curățenia este o activitate pe care o facem săptămânal în casă.  Totuși, dacă există un loc în casă căruia îi acordăm mereu o atenție deosebită, acesta este baia. Nu trebuie să facem compromisuri și să fim mereu punctuali în curățarea obiectelor sanitare.

Cum să scapi de mucegaiul de pe pereți cu remedii naturale: rezultatul este cu adevărat uimitor 

De asemenea, este important să eliminați mirosurile neplăcute. Din fericire, există produse ieftine de bricolaj care păstrează baia parfumată și câteva zile. Dincolo de parfum, însă, este esențial să curățați cu grijă toaleta și chiuveta.

Zece picături din acest produs sunt suficiente pentru a ucide bacteriile din toaletă și pentru a îndepărta petele galbene. Mai exact, ne vin în ajutor produse naturale din cămară sau din frigider.

Deodorant natural, făcut în casă. Descoperă două rețete rapide și ușoare

Primul dintre acestea este usturoiul. Unele gospodine pun usturoi decojit în bazinul de toaletă, unde îl lasă toată noapte. Fiind antiinflamator și antiseptic, usturoiul devine un dezinfectant excelent. Dimineața trebuie doar să spălați toaleta și veți săpa de bacterii.

Și pentru eliminarea petelor galbene enervante, care se formează în toaletă, usturoiul devine întotdeauna un ajutor valoros. Trebuie să fierbem cel puțin câțiva litri de apă, adăugând câte un cățel de usturoi decojit pentru fiecare jumătate de litru. Lăsați apa să se răcească, apoi turnați-o în toaletă. Conform acestui truc al bunici, petele galbene ar trebui să dispară ca prin magie.

Plase de țânțari, detașabile și ușor de instalat pe ferestre. Iată cum le putem face acasă

Un alt aliment foarte util pentru îndepărtarea calcarului din baie și igienizarea acesteia este oțetul de vin alb. Acest produs este un detartrant eficient, dar va trebui să-l diluăm în apă distilată. Proporția ar trebui să fie de 150 de oțet și 850 de apă. Dar deja cu 10 picături ai primele rezultate. Amestecam bine și  pulverizăm zona murdară. Lăsăm să acționeze aproximativ zece minute, apoi clătim cu apă.  Alternativ, poate fi folosit acidul citric, care ar putea fi și mai eficient.

 

 

Igienizați covorașul de duș cu 2 ingrediente naturale: fără detergent și fără înălbitor 

 

Dacă covorașul de la duș sau cadă este murdar înseamnă că este timpul să vă ocupați de curățarea lui. Nu trebuie să-l aruncați și să-l înlocuiți, cu doar să-l curățați.

Cu un remediu simplu și ieftin, poți igieniza covorașul de duș. Fără detergenți sau înălbitor și îl poți face să arate  ca nou. Incredibil, nu-i așa? Totuși este așa. Știi deja cum să o faci? Trebuie să folosiți  două ingrediente naturale pe care le avem cu toții în cămară, iar rezultatul final vă va încânta.

Oțetul de mere, un ajutor de nădejde pentru sănătatea părului: iată cum îl poți utiliza pentru mai multe beneficii

Pentru a igieniza bine covorașul de duș nu aveți nevoie de detergenți, înălbitor sau alte substanțe chimice dure. Poate că nimeni nu ți-a spus asta până acum, dar există un remediu ușor și ieftin care îți va permite să obții un rezultat uimitor, folosind doar 2 ingrediente 100% naturale.

Iată care sunt produsele de care ai nevoie: 3 linguri de bicarbonat de sodiu; 1 pahar de oțet alb; 10 grame de săpun de Marsilia (dat prin răzătoare); apă caldă; un lighean, o perie.

Deci, pentru a igieniza covorașul de baie sau de duș ai nevoie doar de aceste 2 ingrediente: bicarbonat de sodiu și oțet alb. Și dacă vrei să obții un rezultat uimitor, tot ce trebuie să faci este să adaugi câteva picături de săpun de Marsilia. Covorașul tău va mirosi bine.

Fierbe hainele într-o oală cu apă: vei fi uimit de rezultat, care este cu adevărat uimitor

În primul rând, scufundă covorașul într-un lighean cu apă călduț, în care ai adăugat câțiva fulgi de săpun de Marsilia.

Începeți să curățați covorașul cu o perie, iar apoi adăugați un pahar de oțet alb și 3 linguri de bicarbonat de sodiu. Lăsați totul la înmuiat, iar după aproximativ 15 minute clătiți covorul și îndepărtați orice pete rămase cu peria. Iată o metodă simplă și ieftină care  face ca covorașul din baie să arate ca nou, fără a folosi măcar detergent și înălbitor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel