ELICOPTER MAMAIA. Dan Negru: Elicopterul cocalarilor e în toată media. Nu vorbește nimeni despre...
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Dan Negru
Dan Negru
Dan Negru este revoltat de prezentarea elicopterului din Mamaia la toate televiziunile. El spune că de un alt avion, botezat după o eroină româncă nu vorbește nimeni. 

Dan Negru relatează că a zburat cu avionul Tarom botezat "Smaranda Brăescu". Despre ea, spune Dan Negru, nu vorbește nimeni, în schimb, elicopterul de fițe din Mamaia este prezentat la toate televiziunile. 

"Elicopterul cocalarilor e in toată media. Eu am zburat cu “Smaranda Braescu” despre care nu vorbește nimeni. A fost prima femeie pilot din Romania, prima femeie parașutist și campioana mondiala la parașutism in anii '30, când zborul era o aventura. Acuzata de simpatie legionară si condamnata la moarte,nimeni nu a mai găsit-o vreodată. Sunt zvonuri ca s-ar fi ascuns intr-o manastire, ca a fost operata de cancer pe ascuns la Cluj si ca a fost ucisă in spital. Nimeni nu mai stie nimic. Doar un avion ii mai poarta numele," a scris Dan Negru pe contul său de socializare.

Ratarea aterizării 

Reamintim că elicopterul din Mamaia care era să rateze aterizarea, un Airbus Colibri, a fost închiriat de reprezentanții clubului din Mamaia special pentru a-l aduce pe Antonis Remos, un DJ din Mikonos. După incidentul din parcarea clubului, care se putea sfârși foarte ușor în tragedie, DJ-ul și ceilalți pasageri au coborât speriați de la bordul aparatului de zbor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel