Eliberare incredibilă. Csampar, românul condamnat la 99 de ani de închisoare, e LIBER. A UCIS șase oameni și RÂDE: Crima, cea mai ușoară faptă - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Marius Csampar, singurul român condamnat la 99 de ani de închisoare, este liber la 44 de ani, după ce, de la 22 de ani, a trăit în spatele gratiilor. De la 16 ani a început să ucidă. A fost acuzat de șase crime. 

Marius Csampar e liber după ce a cerut instanței desființarea sentinței penale și admiterea cererii de eliberare condiționată. Deși a fost condamnat pe viață, a stat în spatele gratiilor doar 22 de ani. A fost eliberat pentru bună purtare, la câteva zile după ce a depus cererea, conform News Mehedinți. În spatele gratiilor, ”vânătorul de oameni” sau ”pisica” a fost recompensat de 20 ori cu suplimentarea drepturilor și de 16 ori cu ridicarea măsurii disciplinare aplicate anterior.  A participat la programe educative și a obținut 139 de zile-câștig ca urmare a muncii prestate.

A început să ucidă când avea 16 ani. A fost închis pentru șase crime, dar e bănuit și de alte cazuri cu autor necunoscut, conform sursei citate. În anii stați în spatele gratiilor, a fost vizitat o singură dată, de un frate. 

Prima crimă a fost în 1993 - a tâlhărit o femeie pe care apoi a ucis-o. Au urmat altele: 

1994, iunie - A intrat peste un bărbat în casă, pentru a-l jefui și l-a ucis. 

1994, iulie - I-a tăiat capul unui prieten și l-a aruncat în gârlă. 

1995 - i-a zdrobit capul unui prieten. 

1996 - și-a ucis gazda în noaptea de Revelion. 

1997 - a ucis un coleg de tâlhării pe care l-a dat hrană șobolanilor. 

În cele din urmă, a fost denunțat de un prieten. Deși condamnat pe viață, legea prevede că fiecare deținut are dreptul, după 20 de ani în spatele gratiilor, ca dosarul său să fie analizat de o comisie. Așa a ajuns Csampar acum în libertate. 

”Eu credeam că le fac curat, perfect, dacă riscam să ajung la pușcărie din cauza unui tâmpit pe care-l lăsam în viață... Eu nu aveam voie să greșesc. Ar fi fost mai bine dacă m-ar fi mierlit, era pedeapsa cea mai bună. (...) Pot să mă consider născut asasin, dar nimeni nu se naște asasin, devii pe parcurs. Crima e cea mai ușoară faptă, e exact ca și țigara, ca mersul pe bicicletă. Dacă ai băgat o dată țigara în gură, te-nveți și-ncepi să fumezi și nu te mai lași de ea. (...) Eram cât se poate de lucid și cât se poate de ordonat. Am realizat ce am făcut, am vrut să fac ce am făcut și am căutat apoi să fiu același Marius, fără să dau de bănuit la nimeni, să am o viață dublă” spunea Marius Csampar, pentru Acasă TV, în 2011.

Întrebat dacă se mai gândește la crime, răspunde: ”Ar fi culmea, de ce m-aș gândi la ele?”. 

Iată interviul șocant: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel