Eliberare-BOMBĂ. Mihai Gâdea, mesaj de ULTIMĂ ORĂ, în direct, la Antena 3
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mihai Gâdea a avut o emisiune cu totul și cu totul specială, joi seară, la Antena 3. Invitată a fost micuța Ana Maria, fetiția a cărei mamă, Iordache Gheorghița, a făcut închisoare pentru că a furat mâncare. Vestea bună este că femeia a fost eliberată după doi ani.

Ana Maria a venit în platoul Antena 3 alături de părinții ei pentru a povesti prin ce a trecut fiind departe de femeia care i-a dat viață.

În acest context, Mihai Gâdea a lansat un apel pentru a ajuta familia copilei care nu are unde să locuiască.

"Vreau să fac un apel personal. În lumea aceasta nu se moare de foame pentru că nu există mâncare. Se aruncă în fiecare zi sute de tone de mâncare doar în România. În România se moare de foame din lipsă de solidaritate. Sunt oameni care se află pe stradă nu pentru că nu ar fi suficiente case, ci din lipsă de solidaritate. Dacă este cineva care crede că poate ajuta această familie care se află pe străzi, îi rog să se implice.

În România există multe ONG-uri finanțate de peste tot din lume care încearcă să sădească în mintea noastră ideea că toți hoții trebuie să ajungă la pușcărie. Ok. Nu prea există ONG-uri care să încerce să lupte pentru persoanele care au ajuns în această situație să se reintregreze în societate cum se întâmplă în alte țări civilizate. Nu există ONG-uri... nu-i nimic. Este bine că existăm noi și dumneavoastră și împreună să creăm punți între oamenii care au nevoie de ajutor. Dacă Ana are o șansă, ar putea să aibă o șansă datorită dumneavoastră. Gândiți-vă bine și nu vă sfiiți să ajutați dacă puteți", a zis Mihai Gâdea.

"Fac apel la toți oamenii buni. Sunt foarte mulți oameni care au mai multe case decât au nevoie. Sunt mulți care ar putea să vă ajute. Și sunt convins că în seara aceasta există cineva care poate să ne întindă o mână de ajutor. Tu ești un copil remarcabil, Ana. Cred că poți să faci lucruri importante în viață", a mai zis jurnalistul.

Ana Maria are doar un vis - să fie jurnalistă sau avocată pentru că ambele profesii au legătură cu dreptatea, lucru care a lipsit în cazul mamei sale. 

(w670)

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel