Eli Lăslean, designerul lui Carmen Iohannis, dezvăluire despre Prima Doamnă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Eli Lăslean, o recunoscută creatoare de modă, a vorbit, sâmbătă, la "Dincolo de ştiri cu Cristina Ţopescu" de la Antena 3, despre bun-gust şi eleganţă. Ea este și prima stilistă a primei doamne Carmen Iohannis. Eli Lăslean a dezvăluit că Prima Doamnă va fi vizibilă prin proiectele sociale în care urmează să se implice. 

"Apăr eleganţa. În ultimii ani, m-am ocupat foarte îndeaproape de femeia pe care o îmbrac şi clientele mele ştiu asta. Pe fiecare o tratez ca şi când eu aş fi în faţa oglinzii. Un lucru extraordinar pe care l-am constatat este că spre mine vin nişte femei care în interiorul lor au o anumită eleganţă şi de aceea le place eleganţa mea. Clientelor mele le place stilul meu, frumusețea așa cum o exprim eu. Dacă o femeie nu este echilibrată în interior, nu-i place haina mea și lucrul de care sunt foarte mândră este că am cele mai frumoasele cliente, cu caracterul cel mai frumos. Mi-am dat seama că atunci când am în faţă un om cu o frumuseţe interioară, haina mea se aşează natural", a spus binecunoscutul designer Eli Lăslean.

Carmen Iohannis a colaborat de numeroase ori cu Eli Lăslean în alegerea ţinutelor sale pentru diverse evenimente. Eli Lăslean a spus că o îmbracă cu bucurie pe Prima Doamnă și chiar va scrie o carte despre rochia primei doamne. Designerul a dezvăluit că soția președintelui se va ocupa în perioada următoare de proiecte sociale: "În curând se va implica în proiecte sociale".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel