Elevă, în stare critică, după ce a căzut de la etajul unei pensiuni din Bușteni
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
eleva-olimpica-in-stare-critica-fata
eleva-olimpica-in-stare-critica-fata

O elevă de 13 ani, din Bucureşti, a ajuns în stare gravă la spital, unde este ţinută în viaţă de aparate, după ce se pare că ar fi căzut de la etajul trei al vilei în care era cazată

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Prahova, Daniel Radu, fata era în tabără împreună cu mai mulţi elevi olimpici la matematică. Fata este într-o stare foarte gravă. Ea a fost găsită în hipotermie severă, temperatura corpului fiind de 19,5 grade, potrivit reprezentanţilor Seviciului de Ambulanţă Prahova, scrie Mediafax.

Directorul medical al Serviciului de Ambulanţă Prahova, Daniel Nicolae, a precizat că adolescenta are şanse minime de supravieţuire.

Potrivit sursei citate, fata ar fi stat în zăpadă foarte mult, încă din cursul nopţii, ambulanţa fiind solicitată la faţa locului la ora 7.28 şi ajungând în jurul orei 7.40, când au început şi manevrele de resuscitare. Fata era cazată într-o vilă din Buşteni, unde se află în tabără elevi din mai multe localităţi ale ţării.

Conform surselor citate, ea a fost găsită căzută în zăpadă de către colegi. Poliţia nu a putut preciza dacă a fost vorba despre un accident sau dacă fata s-a aruncat de la etajul vilei, cercetările fiind în desfăşurare. Potrivit RTV, eleva ar fi fost închisă de colegi în cameră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel