Elev de clasa IX-a, acuzat că a bătut o profesoară. Femeia are trei coaste rupte și o fractură de stern
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Elev de clasa IX-a, acuzat că a bătut o profesoară. Femeia are trei coaste rupte și o fractură de stern / Foto: Pixabay
Elev de clasa IX-a, acuzat că a bătut o profesoară. Femeia are trei coaste rupte și o fractură de stern / Foto: Pixabay
Un elev de clasa IX-a din Baia Mare este acuzat că a bătut o profesoară.

Un elev de clasa a IX-A din Baia Mare ar fi lovit-o cu pumnii pe o profesoară, transmite Pro TV. Femeia ar avea trei coaste şi o fractură de stern. Un coleg de clasă a filmat când băiatul ar fi agrest-o pe profesoara de biologie. În imagini se vede cum dascălul şi elevul se îmbrâncesc în dreptul ușii. După incident, profesoara a depus plângere la poliţie. Aceasta are un certificat medico-legal şi a intrat în concediu. Polițiștii au deschis un dosar penal și urmează stabilească ce s-a întâmplat de fapt.

„A fost agresată de către un tânăr la locul de muncă. În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violențe”, a declarat Anca Pop, purtător de cuvânt IPJ Maramureș.

„Conducerea colegiului ne-au comunicat că au început să facă demersurile necesare pentru a analiza conduitei cadrului didactic, respectiv comportamentul elevului la ora respectivă.”, a declarat Ligia Duruș, purtător de cuvânt Inspectoratul Județean Maramureș.

De la ce ar fi pornit totul

Incidentul a avut loc la Colegiul Tehnic George Barițiu din Baia Mare, la sfârşitul orei de biologie. Elevul i-ar fi cerut voie profesoarei să plece mai repede acasă, pe motiv că ar pierde autobuzul. Femeia a verificat să vadă mai întâi dacă băiatul figurează pe lista navetiştilor şi pentru că nu l-ar fi găsit pe acea listă, i-a cerut să rămână la toate orele. Acest lucru l-ar fi enervat pe elev. Imediat după cele întâmplate, profesoara a mers la medic, apoi la Poliție.

Reamintim că în urmă cu o săptămână, un profesor de engleză de la o școală din municipiul Suceava a fost filmat în timp ce pălmuia un elev de clasa a VIII-a, în fața clasei. Momentul a fost filmat de un alt copil, iar imaginile au ajuns în presa locală. Conducerea şcolii a informat Inspectoratul Şcolar, care a demarat o anchetă pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs incidentul. Inspectorul general adjunct al Inspectoratul Şcolar Suceava, Ioan Puiu, a declarat că incidentul este regretabil şi că instituţia va încerca să facă lumină în acest caz. Vezi video AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel