Data publicării:

Elena Udrea, învinsă la Curtea Constituțională

Autor: DCNews Team | Categorie: Arhiva
WhatsApp
alcool
alcool

Curtea Constituțională a admis, recent, contestația depusă de către USL cu privire la Legea publicității  stradale. În acest fel se stopează abuzurile de care ar fi dat dovadă Inspectoratul de Stat în Construcții, se arată într-un comunicat al filialei PNL, Sector 2.

Filiala Partidului Național Liberal – Sector 2 salută decizia Curții Constituționale care a admis contestația depusă de parlamentarii USL cu privire la legea privind publicitatea stradală, o altă golănie mascată a Elenei Udrea gândită pentru satisfacerea intereselor clicii portocalii. Dacă acest act normativ ar fi intrat în vigoare, toate bannerele și panourile publicitare ar fi fost amplasate doar cu aprobarea Inspectoratului de Stat în Construcții, instituție aflată în subordinea sa. Cu alte cuvinte, acordarea autorizațiilor pentru publicitate stradală ar fi rămas la bunul plac al Elenei Udrea, se arată în comunicatul primit la redacție..

Stoparea acestui abuz a fost posibilă cu concursul lui Dan Cristian Popescu, Președintele Filialei Sector 2, care dupa ce s-a consultat cu firmele de profil din România, împreună cu deputatul liberal Diana Tușa, au iniţiat demersul de contestare la Curtea Constituționala a acestui proiect de lege abuziv, nedemocratic şi neconstituţional iniţiat de Elena Udrea. De asemenea am beneficiat de sprijinul incontestabil al conducerii USL, iar majoritatea parlamentarilor PNL şi PSD au semnat contestaţia.

Organizația liberală a Sectorului 2 va continua să urmărească și să sancționeze, prin toate mijloacele legale, orice încercare a reprezentanților actualei puteri de a promova abuzul și dictatura în România, conchide comunicatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel