Elena Udrea, declarație uluitoare la ieșirea din sala de judecată
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Elena Udrea a oferit, marți, la ieșirea din sala de judecată, de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, un răspuns surprinzător pentru jurnaliștii care au întrebat-o dacă este victima unei răzbunări.

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului, Elena Udrea, a fost adusă, marți, la Înalta Curte De Casație și Justiție, pentru judecarea contestaţiei sale la măsura arestului preventiv.

Şedinţa de judecată s-a încheiat în jurul orei 9.40, iar în timp ce era scoasă din sala de judecată și dusă spre mașina Poliției, Elena Udrea a fost întrebată de jurnalişti prezenți la ICCJ dacă este victima unei răzbunări.

"Vă pup. Vă aştept vineri!", a fost răspunsul Elenei Udrea, citează România TV.

Ulterior, avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a precizat, după proces, că a depus în instanță câteva extrase din presa vremii, de dinainte de 29 ianurie a.c., care arată că deputatul și-a expus părerea cu privire la "presupusele fapte de fals în legături cu chitanțele în afacerea lui Dorin Cocoş cu Dinu Pescariu".

"Am vrut cu aceste înscrisuri să demonstrăm că, în mod public şi anterior obligaţiei de a nu lua legătura cu persoane din dosar, dumneaei a avut aceleasi puncte de vedere", a precizat Striblea.

Întrebat la ce se aşteaptă dacă Elena Udrea va fi marţi eliberată, Striblea a răspuns: "Ne așteptam la ce-i mai rău".

Elena Udrea se află în arest preventiv pentru 30 de zile din 11 februarie.  Magistraţii de la Instanţa Supremă judecă, peste câteva ore, contestaţia la arestare depusă de fostul ministru din Guvernarea Boc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel