Elena Udrea află pe 2 aprilie dacă petrece sau nu Paştele în arest
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Elena Udrea va reveni la ICCJ, pentru judecarea contestaţiei la decizia de prelungire a arestului preventiv

Elena Udrea află pe 2 aprilie dacă petrece Paştele după gratii sau în libertate.

Fostul ministru  a anunţat încă de la finalul săptămânii trecute că a contestat decizia de prelungire a arestului preventiv. Ruxandra Dragomir a ieşit, vineri, de la vizita pe care i-a făcut-o fostului ministru la Arestul Central, cu o hârtie pe care erau scrise mesajele Elenei Udrea.

"Am câteva mesaje să vă transmit din partea Elenei. A depus deja constestatie impotriva prelungirii arestului preventiv si spera ca de data aceasta judecătorul sa nu mai vină cu decizia in plic", a spus Ruxandra Dragomir.

Citește și: Elena Udrea, pe Facebook: Nu poţi să iei mită fără să ştii că iei mită

Elena Udrea, la fel ca Rudel Obreja, Tudor Breazu şi Gheorghe Nastasia, au contestat decizia din 23 martie a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie prin care s-a admis, în parte, propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive pentru primii trei, respectiv a arestului la domiciliu pentru Nastasia.

Fostul ministru Elena Udrea este în arest din 25 februarie, în dosarul "Gala Bute", în care este acuzată de abuz în serviciu în legătură cu organizarea evenimentului de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi respectiv de luare de mită în legătură cu finanţarea de către acelaşi minister a mai multor contracte.

În 23 martie, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis propunerea procurorilor DNA de prelungire a arestului preventiv în cazul Elenei Udrea în dosarul "Gala Bute".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel