Elena Oancea, la Mi-Th Influencer cu Thea Haimovitz despre beneficiile majore ale plantelor în sănătatea pielii / Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Mi-Th Influencer revine cu o nouă ediţie duminică, de la ora 11.00. 

Thea Haimovitz vă așteaptă la o nouă emisiune Mi-Th Influencer. Invitatul ediției de duminică, 16 iunie, de la ora 11.00, este Elena Oancea, chimist, inventator și estetician.

Elena Oancea continuă o tradiție seculară a familiei în a studia universul plantelor. Alături de cercetarea științifică este redescoperirea naturii, precum și a beneficiilor sale majore pentru sănătatea pielii.

În familia Elenei Oancea sunt 4 generații de crescători de flori. După ce le cultivă și le acordă o atenție deosebită scot din ele ingrediente active care sunt folosite la prepararea de produse naturiste.

Veți putea urmări emisiunea pe data de 16 iunie, ora 11.00, pe DC NEWS, DC NEWS TV, Spectacola, dar şi pe paginile de Facebook şi Youtube ale acestor site-uri.

                                                             

Youtube video image

Mi-Th Influencer, cu Mirela Vescan şi Thea Haimovitz, este o emisiune destinată tuturor categoriilor de public și reprezintă o sursă calificată de informații obiective cu următoarele subiecte:

- Îngrijire personală

- Frumusețe

- Machiaj

- Sănătate

- Analiză/studiu de caz

- Dezvoltare personală

- Ritualuri de îngrijire

- Curiozități

- Reportaje

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă  invităm să ne urmăriți și pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania  

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel