Elena Merişoreanu, la un pas de moarte. Visul i-a salvat viața
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Elena Merișoreanu
Elena Merișoreanu
Elena Merişoreanu a fost la un pas de moarte. Cunoscuta cântăreaţă a povestit la Antena 3 că un vis premonitoriu i-a salvat viaţa.

Elena Merişoreanu a povestit la Antena 3 că avionul cu care urma să ajungă la Miami s-a prăbuşit. Din fericire, cântăreaţa a avut un vis şi a amânat călătoria. 

"În 2002 trebuia să plec de la Los Angeles la Miami să cânt la o nuntă. Fiica cea mică mi-a pus ceasul să sune. La 4:20 trebuia să decoleze avionul. Pe la ora unu şi ceva, după ce am adormit, am visat că avionul cu care urma să plec a luat foc în aer. Nu am vrut să mai plec. Se trezeşte fata, era 4:40, 'ce se întâmplă, de ce nu pleci? Nu a sunat ceasul?'. I-am zis: 'nu te supăra, am avut un vis'. Nu credea. Nu am vorbit cu ea pâna la prânz. La un moment dat, eu stăteam pe balcon supărată. Zic: 'trebuie să ajung la nuntă, uită-te la ce oră am avion'. Vreau să vă spun că a venit la mine plângând, m-a strâns în braţe şi m-a pupat. Nu mi-am dat seama de ce. Avionul cu care eu trebuia să plec se prăbuşise lângă Miami", a povestit Elena Merişoreanu la emisiunea "Voi cu Voicu".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel