Elena Lasconi: Nu ați batjocorit niciun primar al Câmpulungului cum ați făcut-o cu mine / video
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel
Sursă foto: Facebook Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel
La peste un an de când se află în funcția de primar al orașului Câmpulung, Elena Lasconi a plecat aproape cu lacrimi în ochi dintr-o ședință a Consiliului Local.

Primarul Elena Lasconi a convocat Consiliu Local, duminică, de la ora 10.00, într-o ședință extraordinară. Urgența a fost pentru aprobarea unor documentații, aprobarea unor studii de fezabilitate, mai precis a unor acte pentru ca pe străzile Grigore Alexandrescu, Valea Bărbușii, Pârșenilor, Leiculești să fie introduse gaze, canalizare și să fie reabilitate apoi străzile.

După această ședință primarul Elena Lasconi a plecat aproape cu lacrimi în ochi. Consilierii locali nu au înțeles proiectele de pe ordinea de zi și au cerut multe argumente. Asta pentru că și primarul Elena Lasconi locuiește chiar pe una dintre străzile de mai sus, mai precis pe Valea Bărbușii.

„Înainte de a fi locuitor al acestui oraș, sunt primarul muncipiului Câmpulung. Trebuie să facem această documentație pentru că depindem de niște termene și condiții. În 32 de ani, de când România a cunoscut democrația nu ați batjocorit niciun primar cum ați făcut-o cu mine. Este un sabotaj. Eu îmi asum să pierdem acest proiect să îl pierdem dacă asta vreți cu orice preț. În viață trebuie să știi și să pierzi“, a declarat primarul Elena Lasconi, potrivit ZiaruldinMuscel.

Elena Lasconi, despre salariul de primar: La PRO TV făceam banii ăștia în 40 de minute! Și nu mă înjura nimeni

Elena Lasconi și-a dat demisia de la PRO TV, după 25 de ani. Decizia ei a venit la începutul anului 2020, atunci când a lăsat succesul de la TV pentru fotoliul de primar la Câmpulung Muscel.

„25 de ani la PROTV în 6 minute. Astăzi mă despart de familia mea (și nu spun vorbe mari), de prietenii mei și mă încearcă un sentiment contradictoriu.

Mă doare sufletul pentru că iubesc această meserie și îmi iubesc colegii enorm. Sunt însă emoționată și hotărâtă să fac această shimbare pentru oamenii și locul pe care îl iubesc: Câmpulung Muscel. Simt că e cea mai curajoasă decizie din viața mea dar și cea mai grea. Iar Câmpulung va fi cel mai tare oraș din România”, a scris atunci Elena Lasconi, pe contul de Facebook. (Vezi aici VIDEO)

Astfel, fosta prezentatoare a Ştirilor Pro TV, candidatul USR pentru funcţia de primar al municipiului Câmpulung Muscel, spunea că "a vrut să schimbe viaţa oamenilor în bine".

"Eu iubesc Câmpulungul, renunţ la cariera mea pentru a aduce municipiul în secolul XXI şi a schimba viaţa oamenilor în bine. Refuz să mai fac parte din categoria oamenilor care se plâng de cine ne conduce. Eu am ales Câmpulung, un oraş fără miză, pentru că iubesc oamenii de aici, tradiţia, istoria. Putem schimba România începând chiar cu un oraş mic, precum Câmpulung”, a spus Elena Lasconi, potrivit unui comunicat al USR (citește continuarea AICI). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel