Elena Ionescu a spus cum își va educa fiul după ce a câștigat Survivor România: Nu are comparație ca formă de învățare / video
Data publicării:
Autor: George Eduard Caramiciu
WhatsApp
Elena Ionescu a fost invitata jurnalistei de la Spectacola, Andreea Cercel, în emisiunea „Oracolul Vedetelor”, difuzată  la Spectacola și DC News.

Elena Ionescu este o artistă muzicală și a participat la Survivor, fiind declarată câștigătoare pe data de 31 mai 2020, intrând în posesia premiului de 250.000 de lei.

Ea este și mamă, având un fiu, iar perioada petrecută la Survivor nu a fost una ușoară nici pentru copilul său, dar nici pentru ea deoarece i-a simțit cumplit lipsa.

Fiind invitată în emisiunea „Oracolul Vedetelor”, realizată de jurnalista DC News Andreea Cercel, de la Spectacola și DC News, Elena a vorbit despre momentele petrecute în celebra competiție. Survivor și-a câștigat reputația de „cel mai dificil concurs” la care pot participa vedetele din România.

„Te-am văzut foarte liniștită, nu vorbeai prea mult în cadrul Survivor”, a spus Andreea, după care Elena a răspuns:

„Survivor m-a făcut așa. Dacă pot să spun ceva după această experiență, este că acest joc - care doar pare un joc, că de fapt e o lecție de viață spectaculoasă - nu are comparație ca formă de învățare care să cuprindă atât de multe lucruri care să te facă să te descoperi pe sine.

Acolo am descoperit niște lucruri pe care nu credeam că le am. Mi-am dat seama că prin orice greutăți treci trebuie să înveți să tolerezi, să respecți oamenii și să te acomodezi în niște condiții atât de precare încât un om normal ar claca.

Să te deconectezi de lume, de tehnologie, să rezonezi cu natura, să faci față naturii care vine cu atât de multe provocări. A fost un challenge imens la vremea respectivă, în primul sezon - pe care l-am și câștigat și sunt mândră de acest lucru.

Cu aceeași energie am venit în cel de-al doilea sezon, continuând cumva să-mi amintesc mici elemente - ele mi-au făcut foarte mult bine. Acum că sunt și mamă și că băiețelul meu a crescut, îmi doresc foarte tare să implementez toată experiența.

Să-i dau ce-i mai bun din toată treaba asta. Sunt multe elemente pe care orice om ar trebui să le cunoască. O săptămână de Survivor pentru oricine în viață, e extrem de benefică”, a spus Elena Ionescu, pentru Spectacola și DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel