Data actualizării:
Data publicării:

Elena Cristian, după declarația lui Cîțu: Mi se pare de PARCHET! Să vină cu DOVEZI

Autor: Giorgiana Croitoru | Categorie: Economie
WhatsApp
Florin Cîțu FOTO AGERPRES
Florin Cîțu FOTO AGERPRES
Elena Cristian, redactor șef DCBusiness, a reacționat în urma declarațiilor făcute de Florin Cîțu și a vorbit despre austeritatea din servicii, dar și despre buget.

"Am văzut cu toții în cursul zilei de astăzi unde nu lovește austeritatea deloc și care sunt răsfățații anului viitor. Am văzut că serviciile secrete sunt răsfățate, toate sunt răsfățate cu mult mai mult, în defavoarea sistemului de sănătate de exemplu. Nici învățământul nu stă minunat în anul ce vine și nici investițiile nu am văzut să fi bătut vreun record al ultimilor zece ani. Sigur că este un buget de început. Să sperăm că pe măsură ce va trece și vor fi rectificări se vor schimba lucrurile. În acest moment nu arată minunat așa cum ne așteptam, nu arată foarte bine, nu arată un grad de colectare a veniturilor la bugetul de stat mult mai mare sau mai mare decât anul acesta", a declarat Elena Cristian, în direct, la România TV.

Declarație politică sau fapte de Parchet? 

"Spune (n.r Florin Cîțu) că vede realitatea. La domnul Cîțu astăzi a fost o declarație politică și mi-aș fi dorit ca atunci când face declarații legate de bugetul României și de finanțe să vină cu argumente, nu cu declarații politice. Noi jurnaliștii suntem interesați de toate cele zece bugete din ultimii zece ani, făcute pe date false. Eu vreau să știu, pentru că mie asta mi se pare de Parchet. Dacă are dovezi în acest sens, să vină să le spună. Dacă face doar o declarație politică, să rămână cu declarația politică", a mai adăugat Elena Cristian.

Citește și: Deficit de sub 3% din PIB. Cîțu: "O frână prea puternică"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel