Elena Cristian, ironie tare după mesajul lui Bulai de 1 iunie. "Am împletit un balon şi am ieşit la poartă să îl vând"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Iulian Bulai
Facebook Iulian Bulai
Elena Cristian, redactor şef DC BUSINESS, a reacţionat ironic la postarea lui Iulian Bulai, deputat USR, despre 1 iunie şi Ziua Copilului. 

"Eu îl cred pe domnul Bulai, a făcut grămezi de bani din împletitul baloanelor. De unde știu asta? După emisiune (n.r. emisiunea de la România TV în care a participat şi s-a discutat acest subiect), am împletit un balon și am ieșit la poartă să-l vând. Primul venit, primul servit: 5 lei...Pot să călătoresc din Crevedia în Buftea sau pot să-i cumpăr mamei juma de kil de roșii. Deci...se poate", a scris Elena Cristian pe Facebook. 

Ce a scris Iulian Bulai 

"La mulți ani tuturor copiilor!

Poza e din vara lui 2005. Eram adolescent și făceam bani împletind baloane. Din banii câștigați cumpăram multe cărți, călătoream în toată Europa, sau o ajutam pe mama mea. Mulțumesc, copilărie! Mulțumesc, adolescență!

Aveam tot ochelari rotunzi", a scris Iulian Bulai pe Facebook. 

Iohannis şi Cîţu, mesaje de Ziua Copilului 

Florin Cîţu le-a transmis un scurt mesaj copiilor, de 1 iunie. 

"Dragi copii, să fiți fericiți, sănătoși, să râdeți, să vă fie fiecare zi doar joacă și bucurie! La mulți ani tuturor copiilor!", a scris premierul Florin Cîţu pe pagina sa de Facebook. 

Şi preşedintele Iohannis a marcat momentul, publicând o fotografie a sa de la vârsta de 17 ani. Președintele României, Klaus Iohannis, le-a urat „La mulți ani!” copiilor din țara noastră, pe Facebook, alături de un material inedit. Iohannis a dezvăluit astfel o poză de când avea doar 17 ani, alături de mesajul „Amintire din copilărie” și hashtag-urile #17ani, #1iunie și #ZiuaCopilului.

Ziua Porţilor Deschise de 1 iunie, la Camera Deputaţilor 

Manifestarea dedicată copiilor s-a desfăşurat sub genericul "Împarte-ţi ziua cu părinţii la Camera Deputaţilor", între orele 10,00 şi 16,00.

"Îţi doreşti să vizitezi Palatul Parlamentului, să admiri şi să te plimbi prin cea mai mare clădire administrativă din Europa? Pe 1 Iunie, o zi specială, dedicată celor mici, Camera Deputaţilor invită copiii şi însoţitorii acestora să participe, gratuit, la Ziua Porţilor Deschise", precizează organizatorii într-un eveniment postat pe pagina de Facebook a forului legislativ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel