Elena Cristian, despre criza coronavirusului: Mă așteptam ca aceste măsuri să fie transpuse și în România
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Elena Cristian
Elena Cristian
Elena Cristian, jurnalist Dc Business, susține că autoritățile trebuie să ia măsuri urgente pentru protejarea mediului de afaceri din România.

Elena Cristian, jurnalist DC Business, a vorbit în direct la România TV despre recesiunea prin care ar putea trece România în urma epidemiei de coronavirus.  

”De fiecare dată, când vorbesc despre criza prin care trece întreaga omenire, dar și România, că aici suntem, mă refer la ceea ce va urma în plan economic pentru că această criză, să spunem, se va stinge în 3 luni, 6 luni, să spunem maximum un an, dar economia trebuie să meargă în continuare mai departe. Mă aștept ca după decret să avem un pachet de măsuri pentru întregul mediu de afaceri. Măsuri care să fie în concordanță cu ceea ce s-a hotărât la Bruxelles, dar și cu realitatea din teren. Oamenii de afaceri lucrează, înaintează Guvernului diverse propuneri, doar că Guvernul nu lucrează. L-am auzit aseară pe Ludovic Orban vreo două ore, povestindu-ne, probabil că se plictisea acolo la Vila Lac în izolare, povestindu-ne diverse chestii, dar fără să ne dea un răspuns concret măcar. Noi suntem puțin atipici față de restul lumii și ne lovim și de o lentuare a guvernanților care se gândesc că ce atâta urgență. (...)

Cine răspunde pentru o eventuală criză financiară

Mă uitam ce s-a întâmplat a Bruxelles. Este un pachet de măsuri fără precedent pentru mediul de afaceri. Mă așteptam ca aceste măsuri să fie transpuse și în România. Nu s-a întâmplat asta. Sunt foarte puține persoane care iau decizii și nu pot să nu mă întreb până la urmă cine va răspunde de toate aceste lucruri. Sunt șocată de modul în care răspund autoritățile. Dacă și medicii ar răspunde la fel vă dați seama ce s-ar întâmpla? Nu putem fuge cu toții de responsabilitate”, a precizat Elena Cristian în direct la România TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel