Elena Băsescu și Syda, la ginecolog. Se pregătește Băsescu să fie bunic?
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Ziarul Ring scrie că vineri seara târziu, Elena Băsescu și soțul ei Bogdan Ionescu, s-au dus de mână la o clinică privată din sectorul 6 al Capitalei.

Conform programului afişat pe site-ul clinicii, singurele cabinete deschise, vinerea, până la ora 21.00 sunt unul de medicină de familie şi unul de ginecologie, al doctorului Florin Isopescu. Cum Bogdan Ionescu a oprit, înainte de clinică, la Mall Plaza ca să scoată bani de pe card, suntem aproape 100% convinşi că EBa a fost la ginecolog pentru consultaţie, iar banii erau pentru această vizită. La medicul de familie nu se plăteşte, iar pentru rezultatul analizelor – plicul mare pe care îl ţine la ieşirea din clinică – se achită la recoltare, scrie ziarulring.ro.

Poate EBa a apelat la consultaţie în vederea unei eventuale sarcini, a unor analize precum Babeş-Papanicolau sau a altor teste asemănătoare ori poate fiica preşedintelui s-a hotărât că e timpul pentru un copil. Toate aceste speculaţii stau în picioare pentru că, la sfârşitul anului trecut, Bogdan Ionescu declara, conform Realitatea TV, că îşi doreşte o fetiţă, iar acum doi ani, preşedintele Traian Băsescu spunea răspicat că, pentru el, nepoţii sunt o prioritate.

La puţin timp după ora 19.00, vineri, Elena Băsescu ajunge la volanul maşinii personale în faţa reşedinţei tatălui ei, Vila Lac 3. Opreşte motorul SUV-ului şi aşteaptă câteva minute până când, lângă Range Roverul personal, parchează un Porsche condus de Bogdan Ionescu.

EBa îşi ia geanta şi se urcă în autoturismul soţului. După aproximativ 25 de minute, cei doi ajung la Mall Plaza – bulevardul Timişoara, zona Lujerului. Se opresc în parcarea de la mall unde Bogdan, alias Siyda, coboară şi caută un ATM de la care scoate bani.

Reîntors în maşină, traversează parcarea şi se opreşte în faţa clădirii impozante de birouri, acolo unde au funcţionat Kanal D şi Adobe România. Când coboară din maşină, EBa îşi trage gluga pe cap.

Se pare că doreşte mult să fie cât mai discretă, dat fiind faptul că a ales şi o oră târzie, în clinică nefiind prea multă lume.

După aproximativ 30 de minute, părăsesc clădirea. EBa ţine în mână un plic, cel mai probabil cu rezultatele unor analize.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel