Elena Băsescu a DEMISIONAT din PDL. Vezi DOCUMENT
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Elena Băsescu a părăsit democrat-liberalii. Asta spun surse din PDL, citate de Mediafax . Demisia Elenei Băsescu a fost depusă la sediul central al PDL de către un consilier de-ai acesteia. 

PMP depune luni candidaturile la BEC

Elena Băsescu ar putea candida la alegerile europarlamentare din mai pe listele Partidului Mișcarea Populară. Ea a fost invitată în acest sens de europarlamentarul Cristian Preda, care a dezvăluit că fiica președintelui a strâns deja o sută de mii de semnături. PMP ar urma să depună, luni după-amiază, la Biroul Electoral Central, lista candidaţilor pentru Parlamentul European. Termenul pentru depunerea candidaturilor la alegerile europarlamentare expiră miercuri, 26 martie.

Procent cu două cifre

Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, că așteaptă un procent cu două cifre de la PMP pentru europarlamentare- "Nu puteţi să fiţi urmaşii mei dacă nu câştigaţi. Ca să puteţi face ceea ce spuneţi că vreţi să faceţi - să continuaţi modernizarea României începută de Emil Boc şi de mine - trebuie să câştigaţi. Asta înseamnă două cifre la europarlamentare, dacă nu chiar candidatul PMP să fie candidatul dreptei la prezidenţiale".

EBa o atacă pe Macovei

Elena Băsescu a atacat-o pe Monica Macovei, candidată PDL pentru europarlamentare, pe blogul său: "Spre deosebire de Monica Macovei, eu am primit în 2009 încrederea a peste 200.000 de români, nu m-am ascuns pe o listă. Singura mea candidatură electorală a fost un succes, în timp ce doamna europarlamentar, deşi dintr-o generaţie cu peste 20 de ani mai în vârstă ca mine, nu a avut acest curaj". 

De la tată la fiică: Faci ce vrei, eu votez cu PMP

Despre legătura EBa-europarlamentare-PMP, Traian Băsescu a declarat, în 14 martie, când a semnat petiția împotriva accizei la carburanți că nu știe ce va face fiica sa în legătură cu alegerile europarlamentare, "dar ea știe că eu o să votez cu Partidul Mișcarea Populară". 

Documentul demisiei a fost publicat de Elena Băsescu pe Facebook. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel