Moartea lui Ionuț Anghel: Martorul cheie, dispărut
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp

Elemente incredibile din ancheta procurorilor încep să facă lumină în cazul morți lui Ionuț Anghel, copilul de patru ani ce s-a presupus a fi ucis de maidanezi. Odată cu dezvăluirea noilor detalii, traseul morții lui Ionuț Anghel începe să devină tot mai clar. 

Traseul celor doi frați, unul de patru, celălalt de șase ani, a fost reconstituit nu o dată. Multe întrebări nu aveau răspuns, multe detalii nu se legau, nu aveau o logică.

Punctul 1: De fiecare dată, traseul s-a oprit la gardul unei proprietăți private, care are adresa Strada Tuzla, numărul 50.

Potrivit declarației bunicii lui Ionuț, dată în fața anchetatorilor, un tânăr a apărut cu băiatul cel mare, Andrei, pe care l-a găsit în preajma clubului Bamboo. Tânărul este considerat martor-cheie în anchetă, însă nu este de găsit.  Amintim că o nouă ipoteză, confirmată de surse din interiorul anchetei, arată că Ionuț Anghel a fost omorât de un câine de luptă, căruia i se caută proprietarul. Cât despre locul unde au ajuns copiii, Ionuț a fost găsit pe proprietatea privată, care are numărul 50, pe strada Tuzla, iar Andrei, copilul de șase ani, a fost găsit mai departe de acest punct, el a ajuns pe stradă și a mers înainte.

Un alt element cel puțin bizar este că în locul în care a fost găsit trupul lui Ionuţ, anchetatorii au găsit, pe lângă jucăriile celor doi fraţi, o minge nouă, care nu aparţinea băieţilor, potrivit RTV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel