El este Hulk, cel mai mare pitbull din lume. Cât cântărește patrupedul-unicat/VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Facebook, DarkDynastyK9s
foto: Facebook, DarkDynastyK9s
Pe cât e de mare pe atât e de blând și jucăuș!

Rasa Pitbull este adesea percepută cu rezerve din cauza reputației sale, fiind asociată cu agresivitatea și imprevizibilul. Cu toate acestea, proprietarii lui Hulk, considerat cel mai mare pitbull din lume, subliniază că, atunci când sunt dresați și educați corespunzător, acești câini pot deveni docili și iubitori.  Mai ales în preajma copiilor!

Masiv și cu o greutate de aproape 80 de kilograme, Hulk se impune ca o prezență dominantă în lumea câinilor. Deși pare fioros și periculos, Hulk este, de fapt, cel mai iubitor și mai protector față de copilul stăpânilor, un băiețel de doar 3 ani. „Nu aveți nicio idee despre cât de minunat este acest câine... un adevărat paznic. Am avut de-a face cu mulți câini din rase considerate 'periculoase', începând cu anii 2000, dar să fim sinceri acum. Acești câini sunt familia noastră, iar legătura pe care o avem cu ei este greu de înțeles pentru mulți. Îi iubim pe cei din casă, dar și pe cei din curte. E o eroare gravă să îi judecăm. Noi îi respectăm și avem încredere în ei, mai ales fiul meu, care știe foarte bine cum să se poarte în preajma lor. Totuși, e trist că privirea câinelui poate spune atât de multe, dar noi continuăm să perpetuăm aceeași imagine negativă în media, care i-a afectat pe câinii din rasa Pitbull încă din anii 2000. Salutăm pe toată lumea și vrem să transmitem un mesaj de iubire", au declarat stăpânii lui Hulk, potrivit pawderosaranch.com.

Iată, mai jos, un moment comic în care mezinul familiei și Hulk par să se distreze de minune. În plus, animalul are și... ureche muzicală!

@mon_trottoir Le plus gros pitbul du monde ????????#fyp #dog #animaux #record ♬ son original - Mon Trottoire

Grannan și soția sa sunt crescători de câini și se ocupă împreună de un club specializat în antrenarea unei selecții variate de rase, concentrându-se în special pe Pitbull Terrieri. Această activitate este parte integrantă a Asociației Americane a Crescătorilor de Câini și a United Kennel Club, gest prin care cei doi își arată angajamentul de neegalat față de creșterea și antrenarea responsabilă a animalelor de companie.

"Scopul nostru este să disciplinăm câinii să nu fie temători, să fie buni paznici, dar să fie și sub control și să nu muște fără motiv", afirmă Grannan.

Familia are o colecție impresionantă de câini acasă, inclusiv 12 Pitbulli și un Chihuahua, Hulk fiind, evident, cel mai mare exemplar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel