Eforturile SNSPA, recunoscute de președintele Consiliului Atlantic. Rectorul Remus Pricopie, reacție
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Școala Națională de Studii Politice și Administrative a fost menționată în discursul președintelui Consiliului Atlantic, Frederick Kempe.

În cadrul ceremoniei de decernare a Premiilor Atlantic Council Distinguished Leadership 2024, Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) a fost menționată de președintele Consiliului Atlantic, Frederick Kempe.

„Îl avem în public pe partenerul nostru, Remus Pricopie. Este minunat să lucrăm cu tine și cu universitatea ta”, a declarat Kempe.

Menționarea a avut loc în discursul președintelui Consiliului Atlantic de felicitare adresat președintelui României, Klaus Iohannis, în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor, menționează SNSPA pe Facebook.

Recunoașterea eforturilor

Rectorul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative, Remus Pricopie, a transmis un mesaj în urma acestei menționări.

„Mulțumesc președintelui Atlantic Council pentru recunoașterea eforturilor comunității academice SNSPA și reiterez angajamentul nostru ferm pentru promovarea securității regionale și a cooperării transatlantice.

Menționarea de către Fred Kempe, în cadrul Galei Atlantic Council 2024, a colaborării fructuoase dintre think-tank-ul american și SNSPA reprezintă o recunoaștere a rolului cheie pe care universitatea noastră l-a jucat în cadrul parteneriatului strategic dintre România și SUA. Colaborarea SNSPA – Atlantic Council contribuie la dezvoltarea viitorilor lideri și la consolidarea relațiilor dintre cele două țări”, a scris Pricopie pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel