Efectul vinului pentru organism. Explicația specialiștilor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Încă din Antichitate oamenii de știință au observat beneficiile vinului pentru organism.

Dacă marele Hipocrate a recomandat vinul pentru tratarea plăgilor deschise, a pneumoniei și chiar a mușcăturilor de șarpe, savantul Louis Pasteur l-a considerat cea mai sănătoasă și igienică băutură.

Vinul roșu este un excelent fortifiant atât în cazul bătrânilor cât și al convalescenților, femeilor lăuze sau al anemicilor, crește pofta de mâncare la copii și îmbunătățește circulația sângelui.

În ceea ce privește vinurile albe, scrie secrete.com, specialiștii au arătat că acestea au rolul de a evacua toxinele din ficat, favorizează digestia și înlătură balonările.

Un consum moderat de vin previne bolile inimii, scade riscul atacurilor de cord și a congestiei cerebrale, fiind totodată de mare ajutor la prevenirea congestiilor degenerative.

Totuși, pentru a profita de aceste uriașe beneficii, vinul trebuie să fie 100% natural și să fie consumat cu moderație!

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel