Șef mafiot, ARESTAT în Sicilia după ce a ordonat ASASINAREA propriei fiice
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
mafia
mafia
Pino Scaduto, șeful sindicatului Bagheria din Mafia Siciliană, a fost arestat după ce i-a ordonat fiului său să-şi omoare sora.

Pino Scaduto a vrut să-şi omoare fiica după ce a aflat că aceasta s-a îndrăgostit de un poliţist de rand înalt, ea refuzând categoric să rupă relaţia cu acesta. Drept pedeapsă, boss-ul i-a ordonat chiar fiului său, fratele fetei, să o omoare. Acesta a rost însă reticent în a-şi duce misiunea la îndeplinire, el confruntându-se deja cu o acuzaţie de crimă.

Pino Scaduto fusese eliberat din închisoare în luna aprilie, iar în corespondenţa cu exteriorul vorbea despre un anume "cadou" pe care voia să-l facă fiicei sale. După ce a fost eliberat, el i-a spus lui Scaduto Jr: "Sora ta a devenit informatoare!". La cererea lui Pino de a o omorî pe fată, acesta a răspuns, conform unor interceptări ale poliţiei: "Nu o fac. Dacă vrei, fă-o singur! Am 30 de ani!".

Anunţul arestării lui Pino Scaduto a fost făcut luni, de ministrul italian de externe, Angelino Alfano. "Membrii Mafiei se definesc ca oameni de onoare. Dar unde este onoarea când este ordonată uciderea propriului copil?", a spus acesta, relatează Romaniatv.net.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel