Data actualizării:
Data publicării:

Educatoarea de la grădinița groazei din Popești-Leordeni refuză să spună de ce îi bătea pe copii. A fost pusă sub acuzare

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Educatoarea de la grădinița groazei din Popești-Leordeni a fost reținută de polițiști.

Îngrijitoarea în vârstă de 24 de ani de la un centru educațional din Popești-Leordeni, filmată în timp ce îi bate și îi înjură pe copii pentru că nu știu lunile anului, a fost reținută de oamenii legii și este acum suspect în dosarul în care polițiștii cercetează infracțiunea de rele tratamente aplicate minorului.

Totodată, procurorul de caz a extins acum urmărirea penală pentru alte 10 fapte de purtare abuzivă, transmite Antena 3 CNN. Mâine, femeia ar urma să ajungă din nou în fața anchetatorilor deoarece procurorul ar putea cere în instanță o altă măsură preventivă. Astăzi ea a fugit de întrebările jurnaliștilor și a mers cu capul plecat pe lângă aceștia, în liniște, fără să spună de ce i-a terorizat pe copii.

VEZI ȘI: Îngrijitoare de la un centru educațional, filmată în timp ce îi bate și îi înjură pe copii pentru că nu știu lunile anului

Cum a ieșit totul la iveală

Până acum în acest caz au fost audiați 10 părinți, 3 îngrijitoare, dar și directoarea acelui centru educațional. Reamintim că totul a ieșit la iveală după ce o mamă a pus în rucsacul fetiței sale un microfon. Femeia luat această decizie deoarece copila plângea și îi spunea că nu mai vrea să meargă la grădiniță. Se pare că părinții intuiau de mai mult timp că se întâmplă ceva rău acolo, dar deși în incinta centrului educațional ar fi existat camere de supraveghere părinții nu ar fi fost lăsați să vadă imaginile pe motiv că ar exista probleme din cauza conexiunii la internet.

Îngrijitoarea fusese filmată în timp ce îi bate, îi amenință și îi înjură pe copii pentru că nu știu lunile anului. Se pare că grădinița nu era autorizată sau avizată de Ministerul Educației sau ARACIP. 

VEZI ȘI: Ce spun părinții copiilor de la grădinița groazei din Popești-Leordeni. "Sunt convinsă că toată lumea știa"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel