Educația financiară ia timp. Nicoleta Radu, PAID: Proba de foc pe care noi trebuie să o trecem
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Sursa Foto: FreePik
Sursa Foto: FreePik
În cadrul conferinței "Quo Vadis 2024 !" - Ediția a VI-a, "Provocări în Educația financiară din România!", Nicoleta Radu, Director general PAID România, și-a exprimat viziunea în legătură cu implementarea educației financiare timpuriu. 

Fundația Institutul de Studii Financiare și trustul de presă DC Media Group au organizat în data de 29 februarie 2024, începând cu ora 11:00, în sistem hibrid, Conferința "Quo Vadis 2024 !" - Ediția a VI-a, "Provocări în Educația financiară din România!". În cadrul acesteia au fost abordate mai multe teme de interes asociate educației financiare și mediul economic românesc. Unele dintre subiectele principale au fost cele legate de implementarea educației financiare timpuriu, unde Nicoleta Radu, Director general PAID România, și-a exprimat viziunea.

"Vorbim aici de viteză de reacție"

"Este foarte important ca această educație să înceapă de timpuriu. Trebuie să avem în vedere că această educație ia timp. Un om educat se formează în mulți ani, și atunci cred că cel mai important ar fi să dovedim acum cu ceea ce facem noi, să oferim servicii de cea mai bună calitate, servicii financiare de cea mai bună calitate, astfel încât să convingem oamenii că domeniile pe care le reprezentăm sunt domenii de interes și pentru ei. Consider că asta ar fi proba de foc pe care noi trebuie să o trecem și în măsura în care aceste servicii vor fi oferite într-un mod eficient, vom câștiga încrederea oamenilor și ei se vor apleca cu mai multă atenție către serviciile pe care le vom oferi. Este, fără doar și poate, preocuparea întregii industrii de asigurări și aici îmi permit să vorbesc în numele industriei de asigurări, asta pentru că știu că există o preocupare intensă în a oferi servicii de cea mai bună calitate", spune Nicoleta Radu.

"Vorbim aici de viteză de reacție, asta pentru că în industria noastră este un lucru important. Viteza de instrumentare a daunelor, eficiența cu care noi instrumentăm aceste dosare de daună și cât de rapid putem despăgubi oamenii sunt foarte importante, astfel încât ei să poată să-și refacă orice pagubă care le-a fost provocată de un eveniment nedorit. Investim foarte mult în această activitate pentru că pregătirea operațională și pregătirea financiară ne dau nouă certitudinea că vom puteam oferi servicii de cea mai bună calitate asiguraților noștri (...)", afirmă Nicoleta Radu, Director general PAID România.

VEZI AICI TOATĂ CONFERINȚA:

                                             

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel