Eduard Teodorescu și Bianca Maria Constantinescu, invitații săptămânii la Mi-Th Influencer, cu Mirela Vescan şi Thea Haimovitz - Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Captură video DC NEWS
Foto: Captură video DC NEWS
Bianca Maria Constantinescu și Eduard Teodorescu sunt invitații săptămânii la Mi-Th Influencer, cu Mirela Vescan şi Thea Haimovitz.

Duminică, 12 mai, Bianca Maria Constantinescu și Eduard Teodorescu sunt invitații emisiunii Mi-Th Influencer, moderată de Mirela Vescan şi Thea Haimovitz. 

Eduard Teodorescu este un tânăr în vârstă de 18 ani, model și actor, iar Bianca Maria Constantinescu este o tânără din Constanța, în vârstă de 17 ani, pasionată de modeling.

Emisiunea poate fi urmărită duminică, 12 mai, de la ora 11.00 pe DC NEWS, DC NEWS TV, Spectacola, dar şi pe paginile de Facebook şi Youtube DC NEWS.

                                                   

Mi-Th influencer, cu Mirela Vescan şi Thea Haimovitz, este o emisiune destinată tuturor categoriilor de public și reprezintă o sursă calificată de informații obiective cu următoarele subiecte:

- Îngrijire personală

- Frumusețe

- Machiaj

- Sănătate

- Analiză/studiu de caz

- Dezvoltare personală

- Ritualuri de îngrijire

- Curiozități

- Reportaje

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă  invităm să ne urmăriți și pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania 

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel