Ședință-cheie la PSD Timiș pentru EXCLUDEREA DEFINITIVĂ a lui Grindeanu. Liderii locali, mesaje CONTROVERSATE - update
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES
Astăzi, Marian Neacșu, secretarul general al PSD, ajunge în Timișoara, pentru a se asigura că Sorin Grindeanu este exclus și înlocuit de la conducerea filialei. 


UPDATE: În timpul ședinței, Marian Neacșu a încercat să-i îmbuneze pe primarii pesediști vorbind despre banii din PNDL, iar Bîrsășteanu a atacat foarte dur conducerea centrală, spunând că și Grindeanu a făcut greșeli, dar că și conducerea de la nivel național e „varză", scrie sursa citată.

UPDATE: Bianca Gavriliță, deputat PSD, a susținut că „eu nu sunt nici cu Dragnea, nici cu Grindeanu, eu sunt cu partidul, cu cei care se duc și strâng semnături și merg în campanie. Ce se întâmplă acum nu face bine partidului". 

UPDATE: Președintele filialei Timișoara, Florin Bîrsășteanu, a declarat pentru pressalert.ro despre posibilitatea de a deveni șeful PSD Timiș că ”sunt multe variabile. Ați văzut că eu până acum am stat cuminte, m-am retras, dar să vedem ce se va propune”.

UPDATE: Secretarul general al PSD, Marian Neacșu, a sosit la sediul filialei Timiș însoțit de Călin Dobra, care-l luase cu mașina de la aeroport. Neacșu nu a dat declarații, dar Dobra a spus că ”totul este sub control”.

Până acum au ajuns la ședință lideri locali, care au transmis mesaje controversate. 

În vreme ce fostul deputat, membru în BPJ, a declarat înainte de ședință că îi susține ”pe ai noștri”, primarul din Jebel, Sabin Bociu vrea să aștepte pentru a vedea cum se soluționează contestațiile lui Sorin Grindeanu și să nu-l înlocuiască înainte.  

Sabin Bociu a declarat la intrarea în sediu că îi dorește să nu fie impus niciun președinte și ”să-l lăsăm pe Călin Dobra ca și președinte executiv, cum este și acum. Trebuie să vedem cum se soluționează contestațiile lui Sorin Grindeanu apropo de excludere și apoi, dacă trebuie, vom face alegeri. Nu vrem să ne impună nici Bucureștiul, nici altcineva, un președinte, ci să ni-l alegem noi. Nu Neacșu sau alții au fost alături de noi în bătășiile electorale de-alungul timpului”, potrivit pressalert.ro

[citeste si]

Marian Neacșu a afirmat luni: ”Sorin Grindeanu încă era în baza centrală de date, pentru că posibilitatea de introducere sau de scoatere din baza de date aparține organizației județene din care parte. Acesta este un aspect pe care-l vom lămuri la Timișoara mâine după-amiază.” Despre noul președinte PSD Timiș, el a spus: ”Au fost discuții exploratorii ca, până la momentul la care un for politic care poate să ia o astfel de decizie în cadrul partidului, BPN sau CExN, să se stabilească o președinție interimară. Dl Căprar, în calitate de președinte al organizației PSD Arad și domnul Andea, vicepreședinte al organizației județene, să coordoneze activitatea. Am decis că este nevoie de mai mult de atât, motiv pentru care o să merg la Timișoara și o să identificăm o soluție pentru o persoană care să preia statutar funcția de președinte interimar al organizației".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel