Edil din Argeș, dat dispărut de familie după ce sediul primăriei a fost incendiat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ Pixabay
Foto ilustrativ Pixabay
Edilul unei comune din județul Argeș este de negăsit după ce sediul primăriei a fost incendiat, iar el ar fi fost implicat, ulterior, într-un accident rutier. 

Edilul unei comune din județul Argeș a fost dat dispărut de familie, după incendiul care a izbucnit, în noaptea de duminică spre luni, la sediul Primăriei Beleţi-Negreşti. În noaptea de luni spre marți însă, primarul ar fi fost implicat într-un accident rutier în județul Gorj. 

El a fost transportat la spital cu mai multe leziuni ușoare, dar după ce a primit îngrijirile medicale, ar fi plecat din spital, dispărând și de această dată fără urmă, a transmis Digi24. 

Totul s-ar fi întâmplat în urma unui control făcut de Curtea de Conturi. Edilul ar fi încercat să ascundă mai multe nereguli, precizează sursa citată.

Focul de la sediul primăriei ar fi fost pus intenționat 

Poliţiştii din Argeş au deschis, luni, un dosar penal pentru distrugere în cazul incendiului care a afectat sediul Primăriei Beleţi-Negreşti.

'În noaptea de 12 spre 13 decembrie a.c., în jurul orei 03.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Topoloveni au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, despre producerea unui incendiu la corpul nou al clădirii administrative a comunei Beleţi-Negreşti. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere şi efectuează cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, în vederea identificării autorului/autorilor şi luarea măsurilor legale care se impun', se preciza într-un comunicat transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.

Din primele verificări rezultă că focul ar fi fost pus intenţionat.

'Incendiul s-a manifestat violent la etajul 1 al primăriei şi acoperişul acesteia, o magazie de lemne, o încăpere dintr-o anexă şi generalizat la o altă anexă unde era arhiva primăriei şi alte birouri. Nu au fost victime. În interiorul construcţiilor au ars şi documente. La locul evenimentului este şi conducerea ISU Argeş, iar intervenţia este coordonată de către inspectorul-şef', anunțau reprezentanţii ISU Argeş.

Explozie uriașă, urmată de incendiu, la o pensiune din Cluj. Cel puțin patru răniți și un mort 

Amintim faptul că un alt incendiu devastator s-a produs zilele trecute la o pensiune din Cluj. Fiica unui viceprimar a murit. 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a anunţat că femeia care a decedat, vineri, carbonizată în explozia unei pensiuni din Cluj-Napoca avea 37 de ani şi era din judeţul Timiş. (Detalii, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel