Mărturie CUTREMURĂTOARE: Ed Sheeran a fost TĂIAT cu sabia pe față
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Ed Sheeran
Ed Sheeran
Au apărut niște informații cutremurătoare privitoare la un incident în care a fost implicat Ed Sheeran. Acesta a fost tăiat cu sabia pe față.

Managerul lui Ed Sheeran s-a pronunțat cu privire la un presupus incident între cântăreț și prințesa de York, Beatrice. În 2017 au circulat mai multe informații despre faptul că  Ed Sheeran a petrecut cu Beatrice și cântărețul James Blunt, la Royal Lodge din Windsor.

Prințesa l-a tăiat cu sabia pe față

Potrivit informațiilor, prințesa s-a prefăcut că este cavalerul Blunt și cu o sabie ceremonială l-a tăiat pe față pe Ed Sheeran, fără intenție. Sheeran, acum în vârstă de 29 de ani, a declarat pentru Absolute Radio la acea vreme că nu și-a dat seama că a fost tăiat până nu și-a „privit cămașa”. Potrivit lui, aceasta era plină de sânge.

Managerul lui Sheeran din 2011, Stuart Camp, a abordat recent incidentul în timpul unui episod al podcast-ului „Straight Up”. Inițial, James Blunt a negat evenimentele din 2017, povestind revistei Shortlist că Sheeran s-a tăiat în timp ce era „beat”. „Am inventat o poveste fantezistă; oamenii au căzut pentru asta”, a spus el. „A fost foarte jenant”.

Ed Sheeran nu știe cum s-a întâmplat

Sheeran a menționat în timpul unei vizite la „The Graham Norton Show” că „habar nu avea cum a apărut (povestea), deoarece în acea noapte nu erau mulți oameni acolo”. Acesta a ai adăugat „Timp de două săptămâni după aceea, am avut o crăpătură uriașă pe față și le-am spus oamenilor că am căzut, după care povestea s-a terminat“, potrvit FoxNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel