Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 07 noi 2019 / 16:36
Economistul Adrian Câciu, lecţie gratuită pentru Guvernul Orban. Lia Olguţa Vasilescu, reacţie: Nu le mai deschideţi capul
Adrian Câciu a oferit o lecţie de economie gratuită pe pagina sa de socializare noului Guvern. Fostul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a reacţionat ironic şi i-a transmis acestuia să nu le mai deschidă capul liberalilor. 

"În general la nici un minister nu sunt bani. Nu fiți șocați, șocați pot fi cei care nu cunosc procedura ALOP, adică ordonanțarea și lichidarea cheltuielilor. Toți banii sunt la MFP și în buffer-ul de trezorerie.

Ministerele pentru a cheltui sume, fac o cerere de deschidere credite bugetare adresata MFP, după ce au făcut procedura de ordonanțare a cheltuielilor.

De abia după ce MFP aprobă deschiderea de credite bugetare, se virează banii din Trezorerie în conturile ministerului respectiv, unde are loc faza a doua a ALOP, respectiv lichidarea cheltuielii. Nu de alta, dar tare mi-e ca unii aduna ce nu are cum sa existe.

A se citi legea 500/2002 și OMFP 1792/2002 cu modificările și completările ulterioare.

Enjoy ca și asta e o lecție de economie gratuita. Deocamdată!", a scris Adrian Câciu pe Facebook. 

Lia Olguţa Vasilescu, reacţie ironică 

 

"Lăsaţi-i proşti, nu le mai deschideţi capul! Să caşte năuciţi ochii la "gaură" în continuare şi să se mire de unde am avut noi atâţia bani să aruncăm cu ei în populaţie...", a scris şi fostul ministru al Muncii. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro