Data actualizării:
Data publicării:

Eclipse în 2022, efecte puternice pentru Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. Schimbare de destin

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
În 2022, eclipsele vor avea loc pe axa Taur (Nodul Nord) - Scorpion (Nodul Sud), potrivit astrologului Daniela Simulescu.

Axa acestor semne vorbește despre atașamente, resurse, alimentație, putere, intimitate, bani, crize, moarte, renaștere.

Eclipsele anului 2022 vor avea cel mai mare impact în viața celor care au marcaj fix (Soare, Lună, Mercur, Venus, Marte, Ascendent, Nodurile) în astrograma natală: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător.

Eclipsele sunt momente care ne pot schimba radical viața.

Cele mai importante eclipse ale anului 2022:

1. Luna Plină in Taur – Eclipsa Totala de Lună, de pe 8 noiembrie 2022. Luna Plină va fi conjunctă cu Uranus, deci este posibil să asistăm la evenimente total neașteptate.

2. Luna Plină în Scorpion – Eclipsa Totală de Lună, de pe 16 mai. Careul cu Saturn va produce destule întârzieri, dar și frustrări.

Calendar eclipse

30 APRILIE 2022 Lună Nouă în Taur – Eclipsă parțială de Soare (vizibilă doar din sudul oceanului Pacific şi partea sudică a Americii de Sud)

16 MAI 2022  Lună Plină în Scorpion – Eclipsa Totală de Lună(America de Nord, Groenlanda, Oceanul Atlantic, vestul Europei şi vestul Africii)

 

Continuarea pe ASTROSENS.RO!

 

De ce 2022 este un an special

 

Daniela Simulescu a vorbit, într-o ediție specială la DCNewsTV, despre astrograma Revelionului.

„Anul acesta este mai special, pentru că Venus, stăpâna Revelionului, este retrogradă. Când vorbim de Venus, vorbim de bani. Anul viitor, vor fi reluate discuțiile legate de bani, pensii, asigurări sociale, resursele statului, resursele pe care le avem, nu pe care le primim. Multe dintre alianțele și parteneriatele făcute în acest an vor fi zguduite în 2022. (...) Multe dintre relații vor fi testate anul viitor, va fi o muncă fantastică. Avem nevoie de un plan de lungă durată. Nu putem să rupem în trei zile ce am construit în 20 de ani”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens.

„Pornim anul cu Luna și Marte în Săgetător, ceea ce înseamnă că mulți ne vom dori să comunicăm mai mult, să învățăm, să călătorim. Vă bat la cap cu reconversia profesională. Să facem ceva pentru noi!”, a subliniat astrologul Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel