Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Scorpion - Horoscop 25 octombrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară: Schimbări importante pentru o zodie. Mare atenție la serviciu!
Autor: Florentina Constantin | Publicat pe: 25 oct 2022, 09:26
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (RODNAE Productions)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (RODNAE Productions)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Astăzi, avem Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Scorpion. O zi bună pentru a renaște din propria cenușă. Putem lua durerea cea mai mare prin care am trecut și o putem transforma în cea mai mare armă. Mulți vor descoperi că nu au procesat un doliu emoțional și că duc în spate poveri inutile care îi împiedică să trăiască. Această Eclipsă/Lună în Scorpion poate deveni debutul unui doliu emoțional. Eveniment ce poate aduce schimbări pentru cei cu marcaj fix în astrogramele natale (Taur, Leu, Scorpion și Vărsător). 

BERBEC

Pierderi, în primul rând, de energie. Ai nevoie să scoţi ceva din tine, iar pentru asta trebuie să depui efort. Trebuie să îţi dai seama dacă merită ce pierzi versus ce câştigi.

TAUR

Ai foarte mare grijă la relaţiile în care te afli, mai ales la cele amoroase. Să nu ai cine ştie ce pretenții şi povesti Disney, ci mai degrabă să îţi dai seama cu cât contribui tu la atmosfera actuală din relaţie. 

GEMENI

Multe schimbări la orizont, un nou loc de muncă. Vă veţi da seama de ce tipare disfuncţionale aveţi la locul de muncă.

RAC

Relaţia cu unul dintre copii sau relația faţă de copii schimbă. Ori deveniţi voi copii, învăţaţi ceva. Vedeţi cât de mult vă permiteţi să fiţi copil, zilele acestea.

LEU

În următoarele două săptămâni, aveţi grijă la ce se întâmplă în carieră versus la ce se întâmplă acasă. Aşteptările pe care le aveţi din partea şefilor voștri vedeţi să nu fie nişte aşteptări pe care ar trebui să le aveţi faţă de părinţi. Dacă şeful nu vă aplaudă, nu vă validează, nu vă dă atenție, este șef! Nu este mama! 

FECIOARĂ 

Veţi descoperi nişte informaţii la care nu aţi fost atenţi până acum. Ia vedeţi ce se ascunde. Este foarte important!

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Ce aduce semnul Scorpionului pentru fiecare zodie? 

 

Berbec/ Ascendent în Berbec: Astrele nu vă dau pace! 

Soarele va tranzita casa a 8-a. Deci focusul se va duce către supraviețuire, recăpătarea puterii și a controlului, dar și pe aspectele mai ascunse. De asemenea, resursele împărțite cu alții vor fi aduse în discuție. Că este vorba de banii partenerului, de taxe sau impozite, astrele nu vă dau pace până pe 22 noiembrie. 

Taur/ Ascendent în Taur: Va trebui să fii mai prezent! 

Soarele va tranzita casa a 7-a. Relațiile și parteneriatele vor primi atenție, dorită sau nu. Va trebui să fii mai prezent în relația de cuplu sau să îți dai seama dacă persoana iubită și-a modificat comportamentul sau nu. Pentru cei singuri, pot apărea nenumărate posibilități, exact acolo unde nu s-ar fi așteptat. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni: Nu face totul la extreme! 

Soarele va tranzita casa a 6-a. Sectorul muncii, al sănătății, dar și al modului în care gestionați stresul. Și oarecum, toate aceste trei domenii parcă sunt legate, nu ți se pare? Cu alte cuvinte, cu cât îl vei neglija pe unul dintre acestea, cu cât celelalte vor avea de suferit. Încearcă să nu faci totul la extreme. 

Rac/Ascendent în Rac: Crizele copiilor te pun pe jar!

Soarele tranzitează casa a 5-a. Unele crize ale copiilor, indiferent de natura acestora, te vor pune pe jar. Indiferent că sunt mici sau adulți în toată firea. Aceștia au nevoie de atenția ta, însă nu și de cineva autoritar. Poate până pe 22 noiembrie, înveți să îți oferi singur validare. Prin activitățile care îți bucură sufletul. 

Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?