Eclipsă de Soare / Lună Nouă în Gemeni. Astrologul Daniela Simulescu: O descoperire fantastică!
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 07 iun, 23:35
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Pe 10 iunie este Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Gemeni.

„Pe 10 iunie avem o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Gemeni. Un moment în care vi se zice de obicei să vă puneți intenții. Așa vă ziceam și eu, dar am crescut și m-am răzgândit. Intenția nu face pui deloc dacă nu este urmată și de ceva practic. Trecând peste asta, vreau să vă transmit următorul fapt: prognoza astrologică a zilelor următoare este prielnică neuroplasticității (o descoperire fantastică!). Pentru că vorbim de energia Gemenilor, vorbim despre capacitatea de a ne adapta/schimba permanent. Creierul se poate metamorfoza într-un mod uimitor. Nu o spun eu, ci multe studii”, a precizat Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

Ulterior, a adăugat: „Și ar fi păcat să nu găsim noi obiceiuri, pasiuni, activități prin care să ne rescriem povestea. Și cum nimic nu este întâmplător, în ultimele zile am întâlnit foarte multe persoane care doreau să ofere cadou o astrogramă natală. Mi se pare una dintre cele mai tari idei! Orice instrument de cunoaștere (terapia, un curs, astrogramă etc) este mult mai important ca o geantă, un ceas sau alte obiecte pasagere.”

Despre acest subiect, Daniela Simulescu, astrolog DCNews, a realizat o emisiune specială, ce va difuzată marți, la ora 10.00, la DC News TV. 

Eclipsă parţială de Soare, 10 iunie 2021. Din ce zone ale ţării va fi vizibilă

„Eclipsa nu se vede din toată țara și, pentru început, iată o diagramă cu locurile de unde se vede și de unde nu.Vom reveni cu amănunte", transmite Observatorul Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”. Conform unei imagini ataşate postării, eclipsa va fi vizibilă în Transilvania, în Banat şi în mare parte din Moldova.

Într-o declaraţie acordată Agerpres, în luna februarie, coordonatorul Observatorul Astronomic, muzeograful Adrian Şonka, arăta că Soarele va fi acoperit doar în proporţie de 1-2%, dar tocmai acest aspect este de interes pentru pasionaţi. „O să fie o eclipsă de Soare, se va vedea din jumătatea de nord-vest a ţării, dar e parţială. Pe 10 iunie. Dar Soarele o să fie acoperit 1-2%, deci foarte-foarte puţin. E spectaculos, tocmai pentru că e puţin", spunea el.

G Ad:

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro