Eclipsa de Lună/ Luna Plină în Scorpion, 5 mai. Avertizare pentru cei cu marcaj de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
foto pexels/ Luna Plină
foto pexels/ Luna Plină
Urmează o Eclipsă de Lună și o Lună Plină în Scorpion, în data de 5 mai. 

”Acest eveniment ne activează toate fricile, mai ales că avem și Nodul Sud din Scorpion și Uranus din Taur implicate. Acest eveniment astrologic ne limitează, ne frustrează, ne provoacă multe îndoieli, neîncredere. În special semnele fixe vor fi afectate, deci mare atenție la cei cu marcaj de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Tot felul de evenimente asupra cărora nu aveți control vor apărea în viața voastră deoarece o Lună Plină pe semne fixe nu face decât să cutremure viața noastră. Energia Scorpionului vrea să se consume, să distrugă tot, ca să poată să renască, să se ridice din nou din propria cenușă ca pasărea Phoenix.

Se vor vedea multe jocuri și lupte de putere atât pe plan personal, cât și mondial. Vom vedea lipsa mare de încredere în oameni, dar și în instituții. Secrete bine păzite până acum vor ieși la iveală” transmite astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu. 

De la ora 10:00, urmăriți emisiunea cu previziunile complete legate de Eclipsa de Lună/ Luna Plină în Scorpion din 5 mai. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel